8-jarig meisje, 1 hond en 4 katten dood na brand – Bekijk de video – politie Suriname

8-jarige Balai overleden na brand Suriname Nederland

Laten we beginnen met de sterkte wensen aan de families Balai en Wirjoinangoen. Zij hebben op wrede wijze afscheid moeten nemen van hun dochter en zusje. Ze hebben er alles aan gedaan om het 8 jarige meisje te redden tijdens de brand.

Lees hier het officiële bericht van de politie en bekijk de video van SunWebTV over de dodelijke brand in Suriname. Lieve mensen, laat het meteen een waarschuwing zijn,. een ongeluk schuilt in een klein hoekje. In de maand oktober waren er extreem veel branden in Suriname. Laat het aub ophouden! Geef het bericht en de video door aan een ieder in Nederland en Suriname. Sterkte met het verlies van het overleden meisje en beterschap aan de gewonden.

8-jarig meisje overleden

Politie Suriname schreef: Acht jarig meisje omgekomen bij een woningbrand. Het 8-jarig meisje C.B is bij een woningbrand in de vroege ochtend van zaterdag 21 oktober 2023 aan de Augustine Mandarijnstraat om het leven gekomen.

De politie van het bureau De Nieuwe Grond kreeg die ochtend omstreeks 00.49 uur, de melding van woningbrand op voornoemd adres, waarbij het 8-jarig meisje moest zijn omgekomen. De wetsdienaren deden het adres aan en bij aankomst bleek het te gaan om een in aanbouw zijnde stenen woning die aan de voorkant op het perceel staat en een houten woning achter op het erf.

3 dochters

De woningen werden bewoond door een gezin bestaande uit een moeder, een vader en drie dochters. Ten tijde van de brand was de moeder R.B. alleen met haar drie dochters T.B. (12), C.B. (8) en A.B. thuis. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat T.B. omstreeks 21.00 uur n.m. samen met haar zusje C.B. in de houten woning bezig was honden eten te koken. Tegen 21.15 uur n.m. gingen zij naar bed en vergat T.B. het vuur onder de pot uit te doen.

Op een bepaald moment werd ze wakker en zag dat de houtenwoning in vlammen stond. Zij rende naar haar moeder die op dat moment in de in aanbouw zijnde woning met haar zusje A.B. lag te slapen, zonder medeneming van haar jongere zus C.B. Toen de moeder zich naar de houten woning begaf, stond die reeds in lichterlaaie.

Bij aankomst van de brandweer konden er slechts nablussingswerkzaamheden worden verricht. De houten woning is geheel afgebrand en de stenen woning gedeeltelijk. Beide woningen waren op het elektriciteitsnet aangesloten. De moeder en haar twee andere dochters konden zich tijdig met brandletsels uit de woningen begeven.

Tijdens de nablussingswerkzaamheden stuitte de brandweer op het verkoold lichaampje van het 8-jarig kindje. Het ontzielde lichaam van C.B. is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Het is vooralsnog niet bekend of de woningen tegen brand zijn verzekerd. (De brandweer heeft in onderstaande video aangegeven dat de wining NIET verzekerd was). Het onderzoekt duurt voort

Bekijk de video

Bekijk de video van SunWebTV:

Er woonden 22 honden op het erf. 1 hond heeft het niet gehaald. Er zijn ook 4 katten overleden. Luister naar de brandweer:

https://www.familienieuws.com/2023/10/25/mijn-8-jarige-nichtje-charity-balai-uit-suriname-is-overleden/

8-jarige Balai overleden na brand Suriname Nederland
8-jarige Balai overleden na brand Suriname Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook