Mijn mama Delia van Bossé uit Suriname is overleden – foto’s

Delia van Bosse Suriname Nederland

Precies 1 dag na haar 98ste verjaardag liet ze het leven. De prachtige mevrouw Delia van Bossé uit Suriname was mama van 1 kind: Marie Helder – van Bossé. Ze was gezegend met 8 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Delia van Bossé uit Suriname

In de stilte van de avond, fluistert de wind haar naam,
Een oude ziel, een moeder liefdevol en zacht, is heengegaan.
Haar glimlach blijft in onze herinneringen, haar liefde in ons hart,
Een leven vol wijsheid en warmte, nu stilletjes apart.
De sterren boven glimmen, een nieuw licht in de nacht,
Vaarwel, lieve moeder, rust zacht, heel zacht.

Delia Olgaline Cicilia van Bossé

was een gezegende vrouw:
Ze werd 98 jaar op 17 oktober 2023
En is heengegaan op 18 oktober 2023. Ze is moeder van 1 dochter Marie Geertruida Helder – van Bossé getrouwd met Ruben Ewald Helder. Grootmoeder van 8 kleinkinderen en overgrootmoeder van 14 achter kleinkinderen.

Uitvaart

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van mevrouw Delia van Bossé uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Delia van Bosse Suriname Nederland
Delia van Bosse Suriname Nederland
Delia van Bosse Suriname Nederland

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook