Onze pa Hans Shewnaik uit Suriname is overleden

Hans Shewnaik uit Suriname Nederland

Stievries, Juliana en Dennis Daal maken hierbij het overlijden van hun pa Hans Shewnaik uit Suriname bekend. Meer bekend als oom Hans. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Hans Shewnaik uit Suriname

Vol dankbaarheid voor alle goede zorgen en liefde die wij van hem mochten ontvangen, maar bedroefd om zijn onverwachte heengaan. Wat God doet, is welgedaan, zijn wil is wijs en heilig. ‘k Zal aan zijn hand vertrouwend gaan, die hand geleidt, mij veilig. In nood is mij zijn trouw nabij.

Met deze woorden delen wij u mede dat onze vader, schoon-, groot- en overgrootvader, de heer;

Hans Mahespersad Shewnaik

Geboren 10 maart 1941,
is overleden op 17 oktober 2023.
Hij was meer bekend als oom Hans.
Hij was de levenspartner van
wijlen Carmen Glarice Daal

Uitvaart

De crematie wordt nader bekend gemaakt.

Namens de diepbedroefde kinderen:
Stievries Daal en echtgenote Ingrid Oliviera
Juliana Daal en Dennis Daal
Kleinkinderen:
Jemyra Daal, Jaira Daal, Rinaldo Daal, Sharifa Daal en Nik Daal
Achterkleinkinderen:
Major en Zyane-Yae

Geef bovenstaand bericht van onze pa Hans Shewnaik uit Suriname door aanbelangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Hans Shewnaik uit Suriname Nederland


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook