Help, wie weet meer over Jan Pellicaan uit Nederland. Hij is overleden in Suriname

Jan Pellicaan uit Nederland vermist in Suriname

Hierbij een dringende oproep van de nabestaanden van de Nederlandse Jan Pellicaan. Hij is namelijk overleden in Suriname en de familie in Nederland is van veel zaken niet op de hoogte.

Bekijk het bericht en geef het door aan een ieder zodat ze snel antwoorden kan krijgen. De Nederlandse Jan is begin van de maand overleden in Suriname en zijn naaste familie in Nederland zou graag meer informatie willen. Weet jij iets? Maak dan aub contact met de familie zodat zij kunnen beginnen met de verwerking van dit ongelofelijke verlies. Alle hulp wordt gewaardeerd

Jan Pellicaan uit Nederland

De oproep van de familie uit Nederland.

Met groot ongeloof en verdriet hebben wij vernomen dat Jan Pellicaan is overleden. Familie uit Nederland van Jan Pellicaan, willen graag contact met bekenden van Jan in Suriname. Heeft u informatie over Jan, de begrafenis/crematie etc, stuur een facebook vriendschapsverzoek aan Mirjam Maria Zaandam. Klik hier.  Uw aandacht en moeite wordt enorm gewaardeerd.

Je bent niet vergeten Jan, in gedachten en in ons hart.

Peter Jan Pellicaan

Geboren De werken en sleeuwijk 5-7-1946
Overleden Paramaribo 6-10-2023

Namens de nabestaanden:
Mirjam Zaandam

Lieve mensen, gaarne dit bericht over Jan Pellicaan uit Nederland doorgeven aan een ieder. Hopelijk kan de familie dan meer informatie krijgen omtrent zijn dood in Suriname

Jan Pellicaan uit Nederland vermist in Suriname

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. P.s. Vergeet DENISE. Hét Suriname Magazine niet te volgen op Facebook