50-jarige Claudine Wirjoprajitno uit Suriname is overleden – foto’s

Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland

Lieve mama, wat gaan wij je missen. Rust in vrede en kracht! We houden van je! Met deze verdrietige woorden maken kinderen Ralitza, Iseah & Ilaisah Sennebad bekend dat hun knappe moeder, Claudine Wirjoprajitno uit Suriname, is overleden. Ze mocht slechts 50 jaar jong worden.

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren

Claudine Wirjoprajitno uit Suriname

Claudine Soenarsih Waldjinah Wirjoprajitno
Ook bekend als Matmoeklas

Geboren Paramaribo 25-11-1972
Overleden Paramaribo 5-10-2023
In de leeftijd van 50  jaar

Uitvaart

Nadere informatie volgt spoedig. Gelieve geen rouwbeklag aan huis!

Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland

Namens de nabestaanden:
Kinderen: Ralitza, Iseah & Ilaisah Sennebad
Zusters & broertje
En de overige nabestaanden

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Claudine Wirjoprajitno uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland
Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland
Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland
Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland
Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland
Claudine Wirjoprajitno Suriname Nederland

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.