3-jarige Justin tragisch overleden in het verkeer – politie Suriname

Justin Kiene politie Suriname verkeer Nederland

Laat de kinderen tot Mij komen en verhinder ze niet. Fly High My Grandson, met deze trieste woorden maakt Moreen Kiene het tragische overlijden van haar kleinkind Justin bekend. Hij was pas 3 jaartjes jong!

Hij overleed na een ernstig verkeersongeval in Suriname. Er zijn heel wat zwaar gewonden gevallen. Lees hier het officiële bericht van de politie om te weten wat er is gebeurd. Helpen jullie mee met het condoleren van de diepbedroefde familieleden. In het bijzonder de familie Kiene. Eerder dit jaar moesten ze al een groot verlies verwerken. Wij van FamilieNieuws wensen hen power.

Rust zacht

Justin Kiene

Verkeer in Suriname

Politie Suriname schreef:  Vier zwaar gewonden bij zware aanrijding op de MLK-weg; 3-jarige jongetje laat voor aankomst op SEH, het leven. Bij een zware aanrijding tussen een personenauto en een pick-up op de Martin Luther King (MLK) weg op zondag 1 oktober 2023 raakten vier personen, waaronder drie kinderen zwaar gewond. Een 3-jarig jongetje liet voor aankomst op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) het leven.

De politie van het bureau Domburg kreeg op die bewuste dag de melding van een aanrijding met zwaar gewonden op de Martin Luther Weg ter hoogte van winkel Yin Du. Bij aankomst troffen de wetsdienaren een pick-up en een personenwagen met zwaargewonden aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de bestuurster van de personenauto vanuit een inrit van een supermarkt de weg opreed zonder rekening te houden met het verkeer op de MLK-weg. De bestuurder van de pick-up die met een hoge snelheid reed vanuit Paranam gaande richting Paramaribo, knalde van achteren tegen het voertuig.

SEH van AZP in Paramaribo Suriname

De personenauto met de inzittenden werd vervolgens meegesleurd en kwam in de langs de weg lopende goot tot stilstand, terwijl de pick-up meters verder belandde in de langs de weg lopende trens. De bestuurster en de drie kinderen raakten zwaargewond en werden voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de SEH van het AZP. Voor aankomst op de SEH liet het 3 jarig jongetje het leven. De materiele schade aan beide voertuigen is aanzienlijk en zijn beiden ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

Justin Kiene politie Suriname verkeer Nederland
Foto binnengekomen via Facebook

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.