James Samuel uit Suriname is overleden

James Samuel Suriname Nederland 5

Lucretia Lisse & Naomi Rosiek maken hier bij het overlijden van James Samuel uit Suriname bekend. Hij was weduwnaar van Joyce Rosiek

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met hert verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

James Samuel uit Suriname

“Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.”
Matteüs 11:28

Hierbij maken we bekend dat van ons is heengegaan Dhr

Samuel James Franklin.

Hij is geboren op 27/4/1935 te Commewijne, Potubo
Overleden op 25/9/2023
In de gezegende leeftijd van 88 jaar
Hij was weduwnaar van Rosiek Joyce Sharmila

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats op donderdag 5 oktober 2023. Gelegenheid tot afscheid nemen vindt plaats in de Bonifaciuskerk op de hoek van de J.A. Pengelstraat en de Anton de Komstraat. Er zal van 14.00 tot 14.45 u een kerkdienst zijn. Gelegenheid tot afscheid nemen kan van 14.45 tot 15.00u. De teraardebestelling is om 16.00 u aan de Verlengde Charlesburgweg Te tot Wederziens Begraafplaats.

Namens:
Lucretia Lisse en gezin.
Naomi Rosiek en gezin
En overige familieleden en vrienden

James Samuel Suriname Nederland 5

Geef bovenstaande bekendmaking omtrent de dood van James Samuel uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.