Radio man Runaldo Brammerloo uit Suriname is overleden

Runaldo Brammerloo Suriname Nederland

Runaldo Brammerloo uit Suriname is overleden. Hij had een bekende stem en velen kennen hem als Brampie de sportjournalist

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van Familienieuws wensen zijn familieleden en alle overige nabestaanden veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Runaldo Brammerloo uit Suriname

Ik ben de opstanding en het leven. Wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven.
Joh.11: 25-26

Runaldo Johan Leonel Brammerloo
Brampie

Geboren Paramaribo 29-4-1952
Overleden Paramaribo 23-9-2023
In de leeftijd van 71 jaar
Hij was radio verslaggever van het radiostation SRS; in het verleden was hij iedere zondag verantwoordelijk voor de verslaggevingen van Robinhood en Transvaal wedstrijden vanuit het Andre Kamperveen stadion.

DWT schreef over Runaldo Brammerloo uit Suriname: Wie herinnert zich niet in zijn live reportages van voetbalwedstrijden de langgerekte ‘gooooaaaal’ van Brammerloo? “Luisteraars goedemiddag, uw oog, oor en uw mond is weer in de huiskamer”. Om als het ware te voorkomen dat zijn longinhoud het zou begeven, gaf hij de microfoon door aan medepresentator Frits Tolud. Het tweetal was goed op elkaar afgestemd om het luisterpubliek in de stemming te brengen. Niet te vergeten Percy Leendert Esajas die met zijn warme stem glans gaf aan de livereportages en de sfeerbeschrijving. Ook op de zondagmiddag was ‘Brampie’ op zijn best in het programma ‘Marathon’ van de Stichting Radio-Omroep Suriname (SRS). Langzaam en beheerst begon hij aan zijn onderwerp met de woorden ‘luisteraars goedemiddag, uw oog, oor en uw mond is weer in de huiskamer’.

Uitvaart

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Foto’s

Bekijk de foto’s en geef dit bericht omtrent het overlijden van Runaldo Brammerloo uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Runaldo Brammerloo Suriname Nederland
Runaldo Brammerloo Suriname Nederland
Runaldo Brammerloo Suriname Nederland

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.