Moeder brengt bloedeigen kinderen brandwonden toe – politie Suriname

Moeder kinderen politie brandwonden Suriname

Geachte moeders en vaders. Als jullie niet genoeg van jullie kinderen houden, of niet weten hoe je liefde moet geven, praat met iemand of geef de zorg aan iemand anders. Want elk kind heeft liefde nodig! Geef dit door aan een ieder

Lees hier een officieel bericht van de politie omtrent een moeder die haar kinderen opzettelijk brandwonden bezorgt en ze vervolgens opsluit in huis. Zo straft ze hen! Dit is niet normaal. En mag niet gebeuren. Zie je toevallig dat een ouder of wie dan ook een kind onheus behandelt? Maak dan contact met de politie of een andere instantie want dit mag niet. De arme kids moet beschermd worden! Dit is namelijk niet de eerste keer dat dit soort dingen gebeuren in Suriname.

Surinaamse moeder

Politie – Regio Midden Suriname schreef het volgende:

Moeder brengt jonge kinderen opzettelijk brandwonden toe. Regio Midden Suriname: Uit bekomen informatie reed de politie van politiebureau Brownsweg op vrijdag 29 september 2023 uit voor een onderzoek in het dorp Nieuw Ganze alwaar een moeder haar jongere kinderen opzettelijk brandwonden heeft toegebracht en ze vervolgens in de woning had opgesloten.

Ter plaatse aangekomen trof de politie ene L.C. die op vraag van de sterke arm doorgaf dat zij de moeder van de kinderen is. De kinderen werden samen met de moeder overgebracht naar het politiebureau. Bij onderzoek constateerde de politie inderdaad dat de kinderen brandverwondingen op hun lichaam hadden.

Eigen kinderen

Bij ondervraging verklaarde de moeder dat zij de kinderen uit boosheid de brandverwondingen had toegebracht. De kinderen werden naar de medisch zending te Brownsweg gebracht voor behandeling. Na afstemming met een lid van het O.M. is de moeder in verzekering gesteld. De zaak wordt overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Doe een melding bij de politie

De politie doet een beroep op de samenleving om niet te schromen de politie onverwijld in te schakelen bij constatering van kindermishandeling in welke vorm dan ook. Zo helpt u om trauma bij kinderen weg te werken.

Moeder kinderen politie brandwonden Suriname
Voorbeeldfoto

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.