Bijna 80.000 euro opgehaald voor Marlous en haar dochtertje Romy uit Rotterdam – video’s

Marlous Romy Rotterdam Nederland Suriname

De 39-jarige Marlous en haar 14-jarige dochter Romy zijn donderdag doodgeschoten in Rotterdam. Heel Nederland was in rep en roer

Romy’s tweelingzusje, oudere zus van 17 jaar en een klein broertje van slechts 5 jaar oud blijven achter. De familie is een fundraising gestart en in een dag is er al veel meer dan  het streef bedrag van 60.000 euro gestort. Bekijk het bericht van familie de Vries en de vele video’s. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen veel power met het verlies van hun mama en zus. Uiteraard gaan onze gedachten ook uit naar de familie en collega’s van huisarts Jurgen Damen

Marlous en haar dochtertje Romy uit Rotterdam

Heel Rotterdam en een deel van Nederland is in rouw nadat drie onschuldige mensen uit het leven zijn gerukt. De 32-jarige geneeskundestudent Fouad L. heeft donderdag 3 levens genomen en vele andere levens verwoest.

1 van de overledene is de de 43-jarige praktijkdocent en huisarts Jurgen Damen. En de twee anderen zijn 39-jarige Marlous Timmers en haar 14-jarige dochter Romy uit Rotterdam. Zij waren de buren van Fouad. De familie heeft voor de laatste twee geld opgehaald om Romy’s tweelingzusje, haar oudere zus van 17 jaar en een klein broertje van slechts 5 jaar oud, die nu zonder moeder achterblijven, te ondersteunen. Het streef bedrag was 60.000 euro. Maar dat hebben ze binnen een dag ofzo al binnengehaald. Inmiddels tikt de teller door en is er al bijna 80.000 opgehaald. Scroll naar beneden als je ook iets wilt doneren.

Bekijk de oproep:

Samen Sterk voor Romy en haar Familie

Op 28 september 2023 werd het leven van de familie in Rotterdam op zijn kop gezet door een tragisch schietincident. Een liefdevolle moeder verloor samen het leven met haar 14-jarige dochter Romy. Beiden zijn ze veel te vroeg van het leven beroofd. In deze hartverscheurende tijd hebben we de plicht om samen te komen als één gemeenschap en solidariteit te tonen aan de nabestaanden.

Romy’s tweelingzusje, oudere zus van 17 jaar en een klein broertje van slechts 5 jaar oud blijven achter, geconfronteerd met het verlies van hun dierbare moeder en zus. De beste vriendin van Romy, die getuige was van dit ondenkbare incident. Zij, die onder de tafel kon schuilen en het onbeschrijfelijke heeft overleefd, heeft niet alleen het fysieke geweld overleefd, maar draagt ze ook de emotionele last van het onvoorstelbare mee. Haar weg naar herstel zal lang en moeilijk zijn en hulp is essentieel om haar te ondersteunen in deze donkere tijd.

Jouw vrijgevigheid kan een verschil maken!

Het geld dat we verzamelen zal rechtstreeks naar de familie gaan. Hen helpen bij het verlichten van de financiële lasten die gepaard gaan met een begrafenis en dergelijk verlies. Het biedt hun de ruimte om zich te concentreren op het herstel, het opbouwen van een nieuw leven en vooral op het koesteren van de herinneringen aan hun geliefde moeder en zus.

Laten we samen bewijzen dat de kracht van medeleven en zorgzaamheid sterker is dan welke tragedie dan ook. Laten we de nabestaanden steunen op hun reis naar heling en hoop. Geen bedrag is te klein, want het is de collectieve liefde die een verschil maakt.

DONEER NU, DEEL DE LIEFDE!

Bekijk onderstaande link:

 

Laten we als gemeenschap tonen dat we er zijn voor elkaar in moeilijke tijden. Samen kunnen we hun last verlichten en een baken van hoop bieden voor een toekomst die, ondanks alles, weer opgebouwd kan worden.

Tijdens het doneren wordt transparantie hoog in het vaandel gehouden. Alle donaties zullen gedetailleerd worden bijgehouden en regelmatig worden geüpdatet, zodat je precies kunt zien hoe jouw bijdrage het leven van deze familie positief beïnvloedt. Samen bouwen we bruggen van zorg en steun.

Bedankt voor jouw steun, jouw liefde, en jouw mededogen. Samen staan we sterk.

Oprichter: Fam. De Vries
Schrijver: Amine Demir

Bekijk de video’s

Marlous Romy Rotterdam Nederland Suriname

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.