50-jarige Chinees overleeft brand in Suriname niet – politie Suriname – Bekijk de vele video’s

De 50-jarige meneer Leen uit China is gisteren overleden na een brand in Suriname. Hij zat vast in een brandend pand en kon niet gered worden

Lees hier het officiële bericht van politie Suriname en bekijk de vele gedeelde video’s voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen de betrokkenen heel veel power met het plotselinge en veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Brand in Suriname

Politie Suriname schreef: Politie treft verkoold lichaam aan na brand in loods. De politie van het bureau Geyersvlijt heeft in de avond van donderdag 28 september 2023, na een brandmelding aan de Powisistraat het verkoolde lichaam van vermoedelijk de 50-jarige L.S (De heer Leen Shunghuan (kan verkeerd gespeld zijn)) van Chinese komaf aangetroffen.

Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie bleek het te gaan om een gebouwencomplex waarin verschillende ondernemers hun bedrijf hebben gevestigd. Aan de kant waar de brand zich heeft voorgedaan, was er een loods gevestigd dat verhuurd was aan L.S. Een bewoner die op het terrein was, werd telefonisch in kennis gesteld dat de loods in brand stond en dat er iemand binnen was die om hulp riep.

Rolluik ging niet open

Samen met een security guard ging deze bewoner op het gegil af, maar de twee mannen konden het rolluik niet open krijgen. Het vuur greep snel om zich heen, waardoor de loods binnen de kortste tijd in lichterlaaie stond. Hierdoor moesten de security guard en de bewoner zich terugtrekken om zichzelf in veiligheid te brengen.

Vermoedelijk is de eigenaar van het pand door verstikking om het leven gekomen. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend. De loods is wel tegen brand verzekerd. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de man hangende het onderzoek nog niet vrijgegeven.

Video’s

Bekijk de vele gedeelde video’s van de brand in Suriname. Geef het officiële bericht van de politie door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle betrokkenen veel power toe. 

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.