36-jarige Aman Bisesser uit Amsterdam is ernstig ziek en heeft jouw hulp nodig

Aman Bisesser hulp Suriname Nederland

Laten we beginnen met de beterschapswensen voor muzikant en IT’er Aman Bisesser uit Amsterdam. En je helpt al mee door dit bericht te delen met iedereen!

Lees hier het uitgebreide levensverhaal en de dringende oproep van Aman. Hij is namelijk heel erg ziek en hij heeft onze hulp nodig zodat hij langer bij zijn zoontje Mayson en zijn lieve vrouw Suraghni Jiawon kan blijven. Jij kunt ook helpen!

De oproep van Aman Bisesser uit Amsterdam

Lees hier het verhaal en de oproep van de zieke Aman Bisesser uit Amsterdam. Hij is IT’er en bandleider van muziekformatie Restless uit Amsterdam

31 december 2022, een dag in mijn leven die ik nooit zal vergeten. Na uitgebreid onderzoek werd ik plotseling geconfronteerd met het nieuws dat ik nierpatiënt ben. Mijn nierfunctie is gedaald tot slechts 9%, wat betekent dat ik in het laatste stadium van nierfalen verkeer. Mijn enige overlevingskans is een niertransplantatie.

Aman Bisesser uit Amsterdam

Mijn naam is Aman Bisesser, 36 jaar oud, en het vergt veel moed en kracht om dit met jullie te delen. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als IT-Business Partner en ben ik de trotse vader van een zoontje genaamd Mayson, die 1 jaar oud is. Ik ben ook de echtgenoot van Suraghni Jiawon.
Mayson is in 2021 geboren na een zwaar 5,5 jaar durend IVF-traject, onze grootste wens die eindelijk uitkwam. Soms bekruipt me de angst dat ik hem niet zal zien opgroeien, en deze gedachten zijn hartverscheurend. Mayson heeft ervoor gezorgd dat ik vader kan zijn, en dat is iets wat ik absoluut niet wil opgeven.

Leven met een nierziekte is buitengewoon moeilijk; het verandert je hele leven. Elke nacht breng ik 8 uur door met dialyseren, gekoppeld aan een machine. Dankzij de dialyse kan ik slechts een klein deel van mijn afvalstoffen verwijderen. Deze ziekte heeft niet alleen fysieke, maar ook mentale gevolgen, omdat je als nierpatiënt voortdurend balanceert tussen leven en overleven.

Geen match

Ik had het geluk dat mijn familie zich bereid toonde om zich te laten testen, maar na een traject van 9 maanden bleek helaas dat er geen match was. Vanwege de lange wachtlijsten en het feit dat een postmortale nier (van een overledene) minder lang meegaat, doe ik nu een beroep op u voor een levende donatie.
Ik heb vaak nagedacht over hoe ik deze boodschap moest formuleren, want hoe vraag je iemand om een nier te doneren?

Nier doneren?

Mijn bloedgroep is O-positief, en ik kan alleen een nier ontvangen van iemand met dezelfde bloedgroep.
Bent u bereid om te doneren, zodat ik weer een toekomst voor me kan zien?
Neem dan alstublieft contact met me op:
Telefoon: 06-16924788
E-mail: [email protected]

Voor meer informatie over het proces kunt u kijken op de website https://www.transplantatiestichting.nl. Klik hier. Ik wil u uit de grond van mijn hart bedanken voor het kostbare moment dat u heeft genomen om mijn bericht te lezen. Dankzij mijn ziekte heb ik veel lieve en behulpzame mensen leren kennen, en daarom vraag ik u ook of u mijn boodschap wilt delen om het bereik van mijn oproep te vergroten.

Met liefde,
Aman.

Aman Bisesser hulp Suriname Nederland Aman Bisesser hulp Suriname Nederland

Lees ook:

Jonge dame uit Suriname dringend opzoek naar Nierdonor – foto’s – video

Help, ik ben ziek! 36-jarige Samier Bakridi heeft slecht nieuws gekregen – info nierdonatie


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.