Video – Altagracia Seedorf van ‘oermens’ biedt excuses aan – Denise Suriname Magazine

Altagracia Seedorf dating Suriname Nederland

Gaan we Altagracia Seedorf uit Suriname vergeven. Jawel toch??!!!

Bekijk de video van SunWebTV. Gail Eijk is in gesprek met Altagracia Seedorf. Bijna heel Suriname was boos op haar omdat ze niet goed sprak over Suriname en Surinamers. Vooral de mensen in het binnenland waren niet te spreken over haar uitspraken. Seedorf realiseert zich dat haar woordkeus ontzettend fout was en biedt haar excuses aan. Ze vertelt ook waarom ze heeft gezegd wat ze heeft gezegd. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. We zijn allemaal mens toch?

Dit is een artikel van DENISE. Het Suriname Magazine.
Je kunt mij ook volgen op Facebook

De Surinaamse Altagracia Seedorf

Ze was afgelopen week het gesprek van de dag. Velen waren niet blij met haar na de uitzending van een datingprogramma op de Nederlandse televisie. Men struikelde vooral over het woord ‘oermens’. Altagracia legt in onderstaande video, in gesprek met Gail Eijk, uit waarom ze heeft gezegd wat ze heeft gezegd.

Het ging om dit fragment: (sorry voor de krachttermen)

Ook op social media biedt ze haar verontschuldiging aan. Ze schreef het volgende:

Excuses

Beste vrienden,
Ik wil mijn verontschuldigingen aanbieden voor de uitingen die ik heb gedaan in het Nederlandse televisieprogramma date smakelijk. Ik ben onwijs geschrokken van alle reacties. Het is nooit mijn bedoeling geweest om mensen te kwetsen of beledigen. Ik realiseer mij nu dat ik het woord oermens nooit had mogen gebruiken om de Surinaamse bewoners van het binnenland te beschrijven.

Tijdens mijn deelname aan het programma wilde ik aan de man tegenover mij uitleggen dat Suriname een divers land is, waar mensen verschillende talen spreken en waar mensen er verschillende levensstijlen op nahouden. Dit maakt in mijn ogen Suriname juist een mooi land, waar verschillende bevolkingsgroepen naast, maar ook met elkaar leven. Helaas heb ik die boodschap met het fragment dat is uitgezonden niet op de juiste manier kunnen overbrengen.

Ik heb van deze ervaring geleerd dat ik goed moet nadenken over de boodschap die ik met mijn woorden wil uitdragen. Mijn excuses aan alle mensen die ik met mijn woorden heb gekwetst of beledigd.
Liefs,
Altagracia Seedorf

Video

Bekijk hier de video van SunWeb TV

Altagracia Seedorf dating Suriname Nederland
Altagracia Seedorf dating Suriname Nederland
Altagracia Seedorf dating Suriname Nederland

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Ps. Vergeet niet DENISE. Het Suriname Magazine te volgen!