39-jarige Raoul Tjitrotaroeno uit Suriname is overleden – foto’s video

Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland

Hartverscheurend: Raoul Tjitrotaroeno uit Suriname is veel te vroeg heengegaan. Hij was de geliefde van Chavelli Wip. Hij was directeur bij London Communicatie en basketbal was zijn passie. Velen kennen hem als Oela.

Bekijk het bericht voor de condoleances en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn prachtige gezin, familieleden en vele matties veel power me het veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Raoul Tjitrotaroeno uit Suriname

Raoul Giovanni Tjitrotaroeno

Geboren 24 februari 1984
Overleden 25 september 2023
In de leeftijd van 39 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdag 29 september 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor de details:

Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland

Gelieve fleurige kleding

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Raoul Tjitrotaroeno uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland
Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland
Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland
Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland
Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland
Raoul tjitrotaroeno Suriname Nederland

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.