Onze oma Annemieke Kollau uit Suriname is overleden in Nederland

Annemieke Kollau uit Suriname Nederland

Met een lach en met een traan maken de kinderen van Yvette Ho-A-Chin† het overlijden van hun geliefde oma Annemieke Kollau uit Suriname bekend.

Let op: De uitvaart is MORGEN, woensdag 27 september 2023, in Nederland. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kleinkinderen, haar achterkleinzoon en alle overige nabestaanden veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Annemieke Kollau uit Nederland

Met een lach, traan, intens
Verdrietig en tegelijkertijd
Zeer mooie momenten
Met (Groot) oma

Hierbij maken wij bekend dat onze (groot-) oma, meer bekend als Annemieke, op 20 september 2023 op de gezegende leeftijd van 89 jaar ons is voorgegaan

Annemieke Ernestina Kollau

Geboren op 2 februari 1934 in Suriname
Overleden op 20 september 2023 in Nederland
Op de leeftijd van 89 jaar .

Dagtekst van woensdag 20 september 2023:
Verdrukking of benauwdheid, honger of vervolging
Kan mij dat soms scheiden van Hem? In de nood
En zorgen weet ik mij geboren altijd zal ik luisteren
Naar Zijn stem. mij ooit scheiden kan, ja dat niets
En niemand meer mij kan scheiden van mijn HEER

De plechtigheid:

Woensdag 27 september 2023 op de Oosterbegraafplaats – Verlengde Aarkade 22 – 2406 LB Alphen aan de Rijn. Kerkdienst: 13:30 -14:30 Aula. Omstreeks 14:45 uur zullen wij oma op de Oosterbegraafplaats begeleiden naar haar laatste rustplaats.

Namens de nabestaanden:
Yvette Ho-A-Chin (dochter)†
Kleinkinderen
Dominique en Joyce
Kenny Ho-A-Chin
Ricardo Delgado +
Achterkleinzoon
Lewis Ho-A-Chin

Foto’s

Bekijk de foto’s van onze oma Annemieke Kollau uit Nederland. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Annemieke Kollau uit Suriname Nederland
Annemieke Kollau uit Suriname Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.