Mijn dochter Vanity Amattaroedji uit Suriname is overleden – foto’s video

Vanity Amattaroedji Suriname Nederland

Een hartverscheurend bericht: Helpen jullie mee met het condoleren van de ontroostbare mama Irien Karijo? Zij maakt mede namens haar gezin het veel te vroege overlijden van haar dochter Vanity Amattaroedji uit Suriname bekend

Let op: VANAVOND, dinsdag 26 september, is er een singi neti. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en een video voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het veel te vroege verlies. 

Vanity Amattaroedji uit Suriname

Ik wil de Here ten allen tyde pryzen…!!
Bestendig zyt Zyn lof in myn mond…!!

Met intens verdriet, maar dankbaar en trots dat ze onze babygirl mocht zijn, maken mama Irien Karijo en gezin bekend dat hun allerliefste, caring daughter en zusje

Amattaroedji Vanity

door God naar huis is geroepen.. Je gemis zal hartverscheurend zwaar zyn onze allerliefste en we hadden een mooie toekomst voor jou uitgestippeld, maar helaas beslist God wat het beste is. Jy bent alleen naar Hem toe verhuisd baby en we zien jou zeker weer terug. In ons ❤ zal je blyven leven en in onze gedachten zal je er altyd zyn. Dankjewel dat je mamma’s best friend wilde zyn. Onze mom-daughter gesprekken en momenten heb ik niet meer.

Uitvaart

De singi neti is op dinsdag 26 september 2023 om 19.30..
De uitvaart vind plaats op woensdag 27 september 2023 aan de Helena Christinaweg # 504

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s en een video van de prachtige Vanity Amattaroedji uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname: 

Vanity Amattaroedji Suriname Nederland

Vanity Amattaroedji Suriname Nederland
Vanity Amattaroedji Suriname Nederland
Vanity Amattaroedji Suriname Nederland
Vanity Amattaroedji Suriname Nederland
Vanity Amattaroedji Suriname Nederland
Vanity Amattaroedji Suriname Nederland

Vanity Amattaroedji Suriname Nederland

Vanity Amattaroedji Suriname Nederland
Vanity Amattaroedji Suriname Nederland

Lees ook:

Mijn-dochter-jelle-badriepersad-is niet meer – fotos. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.