Help meezoeken! 14-jarige Brijana uit Suriname is vermist

vermissing Brijana uit Suriname

Opgelet: Politie – Regio Midden Suriname vraagt hierbij jouw aandacht! Gaarne dit bericht van vermissing doorgeven aan een ieder.

De 14-jarige Brijana uit Suriname is vermist. Ze is inmiddels al een paar dagen spoorloos. Weet je waar ze is? Maak dan meteen contact met de politie. Brijana, waar ben je? Ga naar huis of laat iets van je horen!

14-jarige Brijana uit Suriname is vermist

Lees hieronder het bericht van vermissing. Afkomstig van Politie – Regio Midden Suriname

Op zaterdag 23 september 2023, omstreeks 11.15 uur is er aangifte van vermissing gedaan van de 14-jarige Kwasi, Brijana. Volgens de moeder is haar dochter sinds woensdag 20 september 2023, omstreeks 05:00 uur van huis vertrokken met onbekende bestemming en is sindsdien niet huiswaarts gekeerd.

Signalement:

Etniciteit: creool/inheems
Huidskleur: licht bruin
Lichaamslengte: ongeveer 1.60 m lang
Postuur: mollig
Haardracht: kort kroeshaar

Maak contact

Het is niet bekend waarin zij gekleed ging en hoe zij van huis is vertrokken.
Een ieder die informatie kan verschaffen met betrekking tot de verblijfplaats van Kwasi Brijana mag contact opnemen met politiebureau Rijsdijk op het nummer 352-020 en of op het politie alarmnummer op 115.

Gaarne dit bericht van vermissing doorgeven aan een ieder.

vermissing Brijana uit Suriname

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media