Carmen Amatali – Rais uit Suriname is overleden – video’s

Camen Amatali Suriname Nederland

Het is volbracht. Familie, vrienden en geliefden hebben afscheid genomen van Carmen Amatali – Rais uit Suriname

Bekijk het bericht en de gedeelde video’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Carmen Amatali – Rais uit Suriname

Overleden, onze dierbare vrouw moeder en oma

Amatali- Rais Carmen Soegijem

Geboren 5 juli 1964
Overleden 19 september 2023
Ze bereikte de gezegende leeftijd van 59 jaar.

Uitvaart

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden op vrijdag 22 september 20223 in Suriname.

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Carmen Amatali – Rais uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

video’s van de uitvaart

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media