49-jarige Sunita Berrenstein – Noerkhan uit Suriname is overleden – foto’s & video’s

Sunita Berrenstein Noerkhan Suriname Nederland

Na een hondenbeet verloor deze powervrouw haar onderbeen. Ze kreeg bekendheid na de filmpjes van haar bij 1 voor 12 Suriname en TBN Prime. Ze was ambtenaar en werkte voor LVV. Ze was een inspiratie voor velen. Altijd positief. Maar helaas Sunita Noerkhan uit Suriname is overleden.

Bekijk het bericht, de gedeelde foto’s en de filmpjes. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Sunita Berrenstein – Noerkhan uit Suriname

Soenita Berrenstein – Noerkhan
Sunita

Geboren 23 januari 1974
Overleden 20 september 2023
In de leeftijd van 49 jaar

Uitvaart

De uitvaart van Sunita Berrenstein – Noerkhan uit Suriname was op zaterdag 23 september in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor de details:

Sunita Berrenstein Noerkhan Suriname Nederland

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s van de dappere Sunita Berrenstein – Noerkhan uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Sunita Berrenstein Noerkhan Suriname Nederland
Sunita Berrenstein Noerkhan Suriname Nederland
Sunita Berrenstein Noerkhan Suriname Nederland
Sunita Berrenstein Noerkhan Suriname Nederland
Sunita Berrenstein Noerkhan Suriname Nederland


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.