We nemen afscheid van onze lobi Grace Wijnhard in Suriname – foto’s en Livestream

Grace Wijnhard Suriname Nederland

Helpen jullie mee met het condoleren van haar vele kinderen van Huize Campagne en haar dochters Lakeisha, Gabrielle en Esmeralda. Grace Wijnhard uit Suriname is overleden. Voor velen was ze bekend als oma Grace.

Kijk nu naar de livestream: Let op: VANDAAG, woensdag 20 september 2023 is de uitvaart in Suriname. Bekijk het bericht voor alle details. Er is een livestream in het bericht om de uitvaart online bij te wonen. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Grace Wijnhard uit Suriname

In Loving Memory Of

Grace Adriana Rosalina Wijnhard
“De Surinaamse Grace Jones”

Geboren 29 Augustus 1959
Overleden 8 September 2023

Uitvaart

De crematie is op 20 September Jagdew Crematorium Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo. Het schema is als volgt: 14:30 – 15:30 Kinder tehuis Campagne. 16:00 – 16:30 is er gelegenheid tot afscheid nemen. 16:30 – 17:30 is de rouwdienst. Daarna vindt de crematie plaats.
En dit is de link om alles live te bekijken.
Namens ons allen iedereen hartelijk dank voor alle steun en liefde.

Livestream

Bekijk hier de livestream:

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van onze Grace Wijnhard uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland

Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met het Suriname Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?