49-jarige Marjorie Benjamin uit Suriname overleden – foto’s

Marjorie Benjamin Suriname Nederland

Volgende maand zou ze 50 worden. De prachtige Marjorie Benjamin uit Suriname is veel te vroeg overleden. Helpen jullie mee met het condoleren van de diepbedroefde kinderen? Zij moeten hun lieve en goede mama voor altijd missen

Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wens en een ieder veel power met het verlies.

Marjorie Benjamin uit Suriname

Een ieder blijft van je houden en in gedachten blijf je bij een ieder. Rest in peace, Marjorie

Marjorie Saskia Benjamin

Geboren 22 oktober 1973
Overleden 15 september 2023
In de leeftijd van 49 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdag 22 september 2023. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie:

Marjorie Benjamin Suriname Nederland

Foto’s 

Bekijk de overige gedeelde foto’s en condoleances van Marjorie Benjamin uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Marjorie Benjamin Suriname Nederland
Marjorie Benjamin Suriname Nederland
Marjorie Benjamin Suriname Nederland

Lees ook:
Klik hier

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.