De talentvolle Luciën Gorré uit Suriname is overleden in Nederland

Luciën Gorre Suriname Nederland

Hij was een bekende zanger, gitarist, schrijver en componist maar ook een broer, vader, opa en toffe oom. De talentvolle Luciën Gorré uit Suriname is overleden in Nederland

Let op: VANDAAG, dinsdag 19 september 2023, is er gelegenheid tot afscheid nemen in Nederland. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s, condoleances en video’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Luciën Gorré uit Suriname

Overleden in Nederland Zanger, Gitarist, Schrijver en Componist. Broer, oom, vader en opa.

Luciën Richard Gorré,

Geboren 1 Januari 1951 in Suriname,
Overleden op 12 September 2023

Luciën was gedurende zijn leven 1 van de meest toonaangevende muzikanten van het land. Met Bands als “The Chips”, De Matjangs”, “The Clan”, “The Dutch Rhythm Steel” & “The Blue 7 Band” maakt hij furore in Suriname, Nederland, Duitsland en België, in jaren 60, 70 & 80.

Uitvaart

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Nederland:

Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland

Foto’s

Bekijk de foto’s, video’s en condoleances voor Luciën Gorré uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Luciën Gorre Suriname Nederland

Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland

Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland
Luciën Gorre Suriname Nederland

De uiterst getalenteerde Luciën Gorré is afgelopen week overleden aan een hartstilstand. Vanavond praat ik met zijn broer, Ronny Gee, over zijn betekenis voor de Surinaamse muziek en zijn nalatenschap. Ook praat ik met Graziella Hunsel, die eigenhandig Amsterdam Zuidoost een volwaardig Jazz podium gegeven heeft. Jazz staat op de kaart in het Zandkasteel in de Bijlmer:

Lees ook: 
Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.