Roman van Leeuwaarde uit Suriname is overleden – foto’s

Hij was voor velen bekend als gym docent. Roman Leeuwaarde uit Suriname is overleden. Hij heeft 53 jaren voor het ministerie van Onderwijs in Suriname gewerkt. En hij was 54 jaar gehuwd met zijn geliefde Joan.

Let op: De beri is MORGEN, dinsdag 19 september 2023 in Suriname. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor de details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Helpen jullie mee met condoleren van de de familie en zijn geliefde?

Roman van Leeuwaarde uit Suriname

Ramon George van leeuwaarde

Overleden op 11 september 2023 in de leeftijd van 78 jaar

Uitvaart

De beri is op dinsdag 19 september 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details:

Roman van Leeuwaarde Suriname Nederland

Foto’s

Bekijk de overige gedeelde foto’s en condoleances voor Roman van Leeuwaarde uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Roman van Leeuwaarde Suriname Nederland
Van Leeuwaarde - Heath getrouwd Suriname

Roman van Leeuwaarde Suriname Nederland
Roman van Leeuwaarde Suriname Nederland
Roman van Leeuwaarde Suriname Nederland

Lees ook: 

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.