Andre Kuils uit Suriname is overleden

Andre Kuils Suriname Nederland

Hierbij maakt de familie het overlijden van Andre Kuils uit Suriname bekend.

Let op: Er is VANAVOND, maandag 18 september 2023 een singi neti. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. 

Andre Kuils uit Suriname

Want als wij geloven dat Jezus is gestorven en is opgestaan, moeten wij ook geloven dat God door Jezus de doden bij zich zal halen, samen met Jezus zelf

Andre Hendrik Kuils

Geboren 13 februari 1960
Overleden 11 september 2023
In de leeftijd van 63 jaar

Uitvaart

De uitvaart is op dinsdag 19 september 2023. Bekijk onderstaande foto’s omtrent het overlijden van Andre Kuils uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Andre Kuils Suriname Nederland

Lees ook andere berichten van overlijden:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.