Onze brada Eddy Rother uit Suriname is overleden

Edward Rother Suriname Nederland

“De HEERE heeft gegeven en de HEERE heeft genomen”. Met deze woorden maken de families van Hekelen, Rother & Ressort bekend dat Eddy Rother uit Suriname is overleden.

Let op: De beri in MORGEN, maandag 18 september 2023 in Suriname. Bekijk het bericht met alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Eddy Rother uit Suriname

De HEERE heeft gegeven en de HEERE heeft genomen; de Naam van de HEERE zij geloofd!
Job 1:20-21

Verdrietig, maar vooral heel dankbaar voor alle jaren dat wij samen met jou hebben mogen meemaken. Hierbij maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze zeer gewaardeerde broer, oom en opa:

Edward William Rother
Meer bekend als Eddy

Geboren op 05 Mei 1938 te Marowijne, laatst gewoond te Commewijne, Nieuw-Amsterdam.

Uitvaart

De teraardebestelling zal plaatsvinden op de openbare begraafplaats te Nieuw-Amsterdam op 18 September 2023 om 15.30u. Voorafgaand aan de teraardebestelling zal er een uitvaartdienst gehouden worden van 14.00u tot 14.30u aan de Oud Kampementweg #9, ten huize van de overledene. Na de uitvaartdienst zal u in de gelegenheid gesteld worden om afscheid te nemen.

Namens de diepbedroefde families:
Van Hekelen, Rother & Ressort

Geef bovenstaand bericht van Eddy Rother uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Edward Rother Suriname Nederland
Edward Rother Suriname Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.