29-jarige Nathanio Boekstaaf uit Suriname is plotseling heengegaan – Livestream & foto’s

Thanio Boekstaaf Suriname Nederland

Nathanio Boekstaaf uit Suriname is overleden. Velen kennen hem als model Thanio. Hij mocht slechts 29 jaartjes jong worden. Helpen jullie mee met het condoleren van zijn moeder Monique Uden en de overige diep bedroefden?

Let op: VANDAAG, vrijdag 15 september 2023 is er een singi neti in Suriname. MORGEN is de beri in Suriname. Er is een livestream in dit bericht om de beri online bij te wonen.  Bekijk ook de vele video’s en foto’s van de knappe Thanio. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel sterkte met dit jonge verlies.

Nathanio Boekstaaf uit Suriname

There is power in the name of Jesus…to break every chain

Wees niet bang want ik ben met je
Maak je geen zorgen, want Ik ben je god
Ik zal je sterken, Ik zal je zeker helpen
Ik zal je stevig vasthouden met Mijn rechterhand van rechtvaardigheid.
Jesaja 41:10

Hierbij maken we bekend dat van ons is heengegaan onze lieve zoon, broer, kleinzoon, oom neef en neefje:

Nathanio Franklin Eugene Boekstaaf
Thanio

in de jeugdige leeftijd van 29 jaar

Uitvaart

De singi neti wordt gehouden op vrijdag 15 september 2023, van 20:00-00:00 aan de Jagwantistraat 13 te Kasabaholo. De begrafenis vindt plaats op zaterdag 16 september 2023. Bekijk onderstaande foto voor alle details. Ps: Bij de begraafplaats is er geen gelegenheid meer tot afscheid nemen. Gelieve fleurig aan te doen.

Thanio Boekstaaf Suriname Nederland

Livestream
Bekijk hieronder de link van de livestream om de uitvaart online bij te wonen:

Rust Zacht onze lieve Thanio, we zullen je heel erg missen..

Wij van FamilieNieuws wensen zijn moeder Monique Uden en zijn broertjes en zusjes: Jair, Jamairo, Abigail & Consuella Veel power met het zware verlies.

Foto’s

Bekijk de vele foto’s van de knappe Nathanio Boekstaaf uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Lees ook:

Onze 29-jarige brada Dhiradj Basdewsing uit Suriname is niet meer – foto’s. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media.