Onze lobi Grace Wijnhard uit Suriname heeft ons verlaten – foto’s en video’s

Grace Wijnhard Suriname Nederland

Helpen jullie mee met het condoleren van haar vele kinderen van Huize Campagne en haar dochters Lakeisha, Gabrielle en Esmeralda. Grace Wijnhard uit Suriname is overleden. Voor velen was ze bekend als oma Grace.

Let op: MORGEN, donderdag 14 september 2023, ben je uitgenodigd voor een herdenking in Rotterdam. De uitvaart zal plaatsvinden in Suriname. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Grace Wijnhard uit Suriname

Op 8 september 2023 is uit ons midden heengegaan onze Geliefde moeder en Oma

Grace Adriana Roseline Wijnhard
Ook bekend als de Surinaamse Grace Jones

Uitnodiging voor de herdenking in Rotterdam

Lieve familie/vrienden, aanstaande donderdag 14 september 2023 hebben wij een herdenking/singi neti van onze moeder tante en oma Grace Wijnhard. Het wordt een avond vol zang En Anekdotes. Je bent daarbij van harte welkom. Tijd: 19:00 uur tot 23:00 uur. Locatie: Klooster Afrikaanderplein 7 in Rotterdam Zuid. Dicht bij de markt, te bereiken met de metro. Rijnhaven uitstappen. Neem je zangstem mee. Neem je eten of drinken mee. Verboden alcohol in de zaal te drinken.
Gaarne delen met familie, vrienden en geïnteresseerden:

Grace Wijnhard Suriname Nederland

Uitvaart

De crematie vindt in Suriname plaats op een nader te bepalen datum.

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van onze Grace Wijnhard uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland

Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland
Grace Wijnhard Suriname Nederland

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met het Suriname Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?