Onze collega Siegfried Tjitrotaroeno uit Suriname is er niet meer – foto’s

Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname Nederland

Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname is overleden. In leven was hij voormalig hoofd van Cebuma.

Let op: MORGEN, dinsdag 12 September 2023, is de uitvaart te Kampong Baroe. Bekijk het bericht en de foto’s van zijn oud collega’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederlancd en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen collega’s, vrienden en familie veel power. Helpen jullie mee met condoleren?

Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname

Bewonderswaardig was zijn levenkracht.
Sterk was hij in zijn strijd tegen de ziekte
Groot was zijn liefde voor zijn dierbaren.
Nu is hij in rust van ons heengegaan.

Zeer bedroefd maar dankbaar voor de mooie jaren die wij samen mochten delen vervullen Staf en Personeel van het Centraal Bureau Mechanische Administratie de droevige plicht bekend te maken dat op woensdag op 6 september 2023 is heengegaan Dhr.

Tjitrotaroeno Siegfried Sabarie

Hij bereikte de leeftijd van 71 jaar en was voormalig Hoofd Cebuma. Hij heeft 45 Jaren zijn krachten gegeven aan het ministerie van Financien. Oktober 2014 is hij met pensioen gegaan als hoofd van Cebuma.

Uitvaart

Op dinsdag 12 September 2023 is er van 13:30 – 14:30 uur gelegenheid om afscheid te nemen in de EBGS Gemeente God is Liefde aan de Saramaccaweg 250 te Kampong Baroe. Gevolgd door een uitvaartdienst van 14:30 – 15:30 uur, waarna de ter aarde bestelling zal plaatsvinden op de EBGS begraafplaats te Kampong Baroe.

Sribi Switi meneer Tjit

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Siegfried Tjitrotaroeno uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname Nederland
Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname Nederland
Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname Nederland
Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname Nederland
Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname Nederland
Tjitrotaroeno Siegfried uit Suriname Nederland

Lees ook:


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met het Suriname Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?