Onze paps Karel Waterberg uit Suriname is heengegaan – foto’s

Karel Waterberg Suriname Nederland tj

Hierbij maken de kinderen het overlijden bekend van hun vader Karel Waterberg uit Suriname. In leven was hij werkzaam binnen het Korps  (MP). Voor velen bekend als Baas Karoe

Let op: Morgen, vrijdag 25 augustus 2023, is er een singi neti. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige familieleden veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Karel Waterberg uit Suriname

De heer heeft gegeven, De heer heeft genomen. De naam des Here zijt geprezen.

U bent niet langer hier bij ons, Maar je leeft voort in ons hart, zo puur en vrij. Je was ons steun en toeverlaat, ons rots in de branding, wij herinneren ons je lach, jouw troostende handen. Je leerde ons over het leven en moedigde ons aan, wij zijn wie we zijn door jouw liefde, zo oprecht en echt.

Met deze woorden maken de kinderen bekend dat van hun is heengegaan; onze lieve opa, oom, vader

Waterberg Karel Eugene
Meer bekend als Baas Karoe

Hij bereikte de gezegende leeftijd van 73 jaar
In leven was hij werkzaam binnen het Korps ( MP)

Uitvaart

Singi neti wordt gehouden op vrijdag 25 Augustus 2023 aan de Adienweg #34 te toekomst vanaf 8u

De teraarde bestelling vindt plaatst op zaterdag 26 Augustus 2023 te Rene’s Hof

Namens de diepbedroefde kinderen, kleinkinderen en over kleinkinderen en de familie.

Foto’s 

Bekijk de gedeelde foto’s van Karel Waterberg uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Karel Waterberg Suriname Nederland tj

Karel Waterberg Suriname Nederland tj
Karel Waterberg Suriname Nederland tj
Karel Waterberg Suriname Nederland tj

Lees ook:

Overleden – Onze papa Leo Waterberg ~ Suriname. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met het Suriname  Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?