Onze vader Imro Rozenblad uit Suriname is niet meer in ons midden – foto’s

Imro Rozenblad Suriname Nederland

“Niemand weet wat ik voel”. Met deze hartverscheurende woorden maakt Myra Rozenblad, mede namens haar zusje Anastatia Caupain en de overige families Rozenblad, het overlijden van haar vader Imro Rozenblad uit Suriname bekend.

Hij was gepensioneerde van het Korpspolitie Suriname in Coronie en Paramaribo. Bekijk het bericht en de gedeelde foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Helpen jullie mee met condoleren?

Imro Rozenblad uit Suriname

Mijn vader blijft mijn vader. Onze relatie was soms zwaar maar ook heel fijn. Je bent nu in mijn hart waar je voor eeuwig zal zijn. Ik hoor nog steeds jouw lach en jouw stem. En als ik mijn ogen sluit zie ik je staan. Mijn papa, Imro Rozenblad, voor altijd in mijn gedachten, maar hier op aarde moet ik je laten gaan.

Onze vader & opa

Imro Rozenblad

Is op 16 augustus 2023 aan zijn eeuwige reis begonnen.
Hij is 75 jaar geleden geboren te Coronie.
En hij was gepensioneerde van Korpspolitie Suriname. Departement Paramaribo en Coronie
Hij was zoon van Renny Rozenblad en Trees Wartes

Namens

Myra Rozenblad
– Charily Rozenblad en kids
&
Anastatia Caupain
– & kids

Bekijk het bericht van Imro Rozenblad uit Suriname. geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Imro Rozenblad Suriname Nederland
Imro Rozenblad Suriname Nederland

Lees ook:

Bekijk de beri van 30-jarige Alta Rozenblad uit Suriname. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met het Suriname  Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?