Jonge Surinaamse sportvrouw Dyene Krimbo overleden – Bekijk de foto/video reportage

portvrouw Dyene Krimbo Suriname Nederland

Het begon als fake nieuws, maar helaas is het echt waar. Nog steeds kunnen en willen velen het niet geloven: De talentvolle sportvrouw Dyene Krimbo is overleden

Bekijk het bericht en de uitgebreide foto- en video reportage. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar familieleden, vrienden en vele sportmaatjes veel power met dit veel te vroege verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Sportvrouw Dyene Krimbo

De jeugdige Dyene Krimbo is vrij plotseling overleden. Ze was een geliefde en steengoede voetbalster van het Robinhood vrouwenteam en ook van het Surinaams elftal.

Overleden

Dyene Krimbo

Uitvaart

De informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Foto’s en video’s 

Bekijk de vele gedeelde foto’s en video’s van de Surinaamse sportvrouw Dyene Krimbo. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

portvrouw Dyene Krimbo Suriname Nederland

portvrouw Dyene Krimbo Suriname Nederland

Lees ook:

Het afscheid van Surinaamse sportman Eric Lie in Paramaribo – Live video uitvaart – fotoreportage. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met het Suriname  Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?