We nemen afscheid van 45-jarige Chantal Breinburg uit Suriname – foto’s

“Ik kan niet meer met haar praten, maar ik kan wel van haar blijven houden”

Let op MORGEN, vrijdag 18 augustus 2023, is de singi neti van Chantal Breinburg in Suriname. Zij was dochter van wijlen Edith Simson en Reinier Breinburg. En mocht slechts 45 jaar worden.

Bekijk het bericht en de foto’s voor meer details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Chantal Breinburg uit Suriname is overleden

Waar de Heer mijn lijd, is het pad mij goed. Wat hij bepaald, is het beste.

Langs deze weg maken wij bekend dat op woensdag 9 augustus 2023 van ons is heengegaan onze lieve zus, tante, nicht, peetmoeder en groottante.

Chantal Breinburg

Zij was dochter van wijlen Edith Simson en Reinier Breinburg.
Zij bereikte de leeftijd van 45 jaar.

Wij verliezen in haar een heel lief en vrolijk mens.

Uitvaart

De singi neti is op vrijdag 18 augustus en de uitvaart is op zaterdag 19 augustus. Bekijk onderstaande foto’s voor de details:

Pauwenveren

Mogen haar ziel in vrede rusten. Lieve Chantal, we zullen voor altijd van je blijven houden.

Namens de familie:

Breinburg
Simson
Hoogdorp
Emanuelson

Foto’s

Bekijk onderstaande foto’s van Chantal Breinburg uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname:

Chantal Breinburg Nederland Suriname
Chantal Breinburg Nederland Suriname
Chantal Breinburg Nederland Suriname
Chantal Breinburg Nederland Suriname
Chantal Breinburg Nederland Suriname

Lees ook:

Overleden – Humphrey Breinburg. Klik hier

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?