Mijn geliefde Alfonsus Roosblad uit Suriname is overleden

Mijn geliefde Alfonsus Roosblad uit Suriname is overleden. Dat maakt Haidy Morrison mede namens de familie bekend. Hij was gepensioneerd Brigadier van Korpspolitie Suriname en was vooral bekend als “Pa Rosi” en “oom René”.  

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Alfonsus Roosblad uit Suriname

Psalm 66:20
Geprezen zij God, die mijn gebed niet afwees

Met diep leedwezen, maar dankbaar voor de mooie herinneringen, geven wij kennis van het heengaan op zondag 13 augustus 2023 van mijn partner en onze vader, grootvader, broer, oom, neef en levensvriend. Dhr.

Alfonsus Cornelis Roosblad
meer bekend als “Pa Rosi” en “oom René”

In de gezegende leeftijd van 78 jaar
Hij was gepensioneerd als Brigadier van Politie bij het Korps Politie Suriname.

Uitvaart

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens:

Haidy Morrison
Broers en hun gezin
Zusters en hun gezin
Alle kinderen en kleinkinderen

Rust zacht Rosi
Verzoeke geen zwart witte kleding

Geef bovenstaand bericht van Alfonsus Roosblad uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Lees ook:

Politie Suriname: Overleden, onze collega, Radjiskoemar Girdharie. ~ Paramaribo. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?