We nemen afscheid van onze lobi Carmen Pamari uit Suriname – foto’s

Carmen Pamari uit Suriname Nederland

De familie maakt mede namens de kinderen bekend dat Carmen Pamari uit Suriname is overleden.

Let op: MORGEN, dinsdag 15 augustus 2023 is er een singi neti. Bekijk het bericht en de foto’s voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen iedereen veel sterkte met het verlies.

Carmen Pamari uit Suriname

Matt 8:18-22
Uit de benauwdheid heb ik tot de Here geroepen, de Here heeft mij geantwoord en mij in de ruimte gesteld.

Met diep leedwezen maken wij bekend dat na een langdurig ziekbed van ons is heengegaan onze moeder, zus en nicht Carmen Pamari meer bekend als “Meeimei

Carmen Dora Pamari

Geboren 6 december 1953
Overleden 2 Augustus 2023
Ze bereikte de leeftijd van 70 jaar.

Uitvaart

De Singi – neti zal gehouden worden op dinsdag 15 augustus 2023 in het Politie Opleiding Centrum aan de Commewijnestraat # 5 – 7 te Paramaribo (de ingang is via de Tibitistraat). Tijd 20.00u tot 24.00u

De begrafenis is op woensdag 16 augustus 2023 te Marius Rust aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Van 13.00u tot 14.00u zal er gelegenheid zijn om afscheid te nemen aan de Pawon Singoredjostraat # 3, Flora B. Hierna zal de stoet vertrekken naar de begraafplaats te Marius Rust. Aldaar zal wederom de gelegenheid zijn om afscheid te nemen van 14.30u tot 15.30u. De uitvaartdienst vangt aan om 15.30u gevolgd door de ter aarde bestelling.

Rust zacht Carmen wij zullen u nooit vergeten.

Namens
Edgar Pamari
Maselia Pamari
Ludwig Pamari.

De bedroefde kinderen:
Tersy Pamari
Liverno Pamari
Bert weinerman
Arthur Pamari
Carlos Pamari
Gerlinda leidsman
Astra Pamari

Foto’s

Bekijk de foto’s van Carmen Pamari uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

Carmen Pamari uit Suriname Nederland
Carmen Pamari uit Suriname Nederland
Carmen Pamari uit Suriname Nederland
Carmen Pamari uit Suriname Nederland
Carmen Pamari uit Suriname Nederland
Carmen Pamari uit Suriname Nederland

Lees ook:

Heengegaan in Suriname – Wiekmand Ramon Pamari – foto’s. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?