34-jarige Ozando Seedo uit Suriname is overleden – foto’s

Ozando Seedo Suriname politie Nederland

De diep bedroefde Nykesha Seedo maakt namens haar broers en zuster het veel te vroege verlies van hun mijn oudste broer Ozando Seedo bekend. Voor velen bekend als Dj Pipo. Hij was de oudste zoon van Naldo Seedo. En was werkzaam bij politie Suriname en zou volgende week 35 jaar worden.

Let op: MORGEN, dinsdag 15 augustus 2023, is er een singi neti in het POC aan de Commewijnestraat. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor alle details. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het zware verlies. 

Ozando Seedo uit Suriname

Midden in ’t leven
nog zoveel te geven
Idee en plannen te over
in één keer voorbij
Voor ons was je een kei
enig in je soort
We zetten ons leven
in jouw gedachten voort
Achter tranen van verdriet…
schuilt een glimlach van herinneringen

Met diep leedwezen maken wij bekend dat geheel onverwachts van ons is heengegaan: Onze bijzondere, zorgzame, lieve zoon, broer, oom, neef en collega.

Ozando Nuati Seedo
Alias Dj Pipo

Geboren 21 augustus 1988
Overleden in de leeftijd van 34 jaar
Hij was onze oudste broer en de oudste zoon van Naldo Seedo.
Hij werkte voor het Korps Politie Suriname

Uitvaart

De Singi neti zal gehouden worden op dinsdag 15 augustus 2023 van 20.00- 24.00 uur te Politie Opleiding Centrum aan commewijnestraat.

De teraardebestelling zal plaatsvinden op woensdag 16 augustus 2023 op de begraafplaats te Rene’s Hoft. Rouwdienst te POC vanaf 2 uur.

Namens
Vader:
Naldo Seedo
Broers en zusters:
Cherise Jackson, Arius Lugard, Coïmbra Seedo, Arrigo Pinas, Shiraisa Seedo, Savio Pinas, Nykesha Seedo, Ketourah Seedo, Chinelva Seedo, Tirza Seedo, Melby Seedo, Jadyn Seedo, Joshua Seedo en Jelana Seedo.

Foto’s

Bekijk de vele gedeelde foto’s van Ozando Seedo uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Ozando Seedo Suriname politie Nederland
Ozando Seedo Suriname politie Nederland

Ozando Seedo Suriname politie Nederland
Ozando Seedo Suriname politie Nederland
Ozando Seedo Suriname politie Nederland
Ozando Seedo Suriname politie Nederland

Lees ook:

Foto’s uitvaart van onze collega Rinus Deel – politie Suriname. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?