Onze geliefde Glenny Blinker – Plein uit Suriname is overleden – foto’s

Glenny Blinker Plein uit Suriname

Onze moeder Glenny Blinker – Plein uit Suriname is niet meer. Ze was Weduwe van Dr. Mr. Henry Blinker. Mama en papa jullie zijn weer samen. Helpen jullie mee met condoleren?

Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder, in het bijzonder de kinderen, veel sterkte met het verlies.

Glenny Blinker – Plein uit Suriname

Met ongelooflijk veel pijn in ons hart maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze lieve moeder, grootmoeder, overgrootmoeder, schoonmoeder, zus, schoonzus, tante, vriendin en lieve buur

GLENNY CLAUDETTE BLINKER – PLEIN

Geboren te Nickerie 31 oktober 1943
Overleden te Paramaribo 5 augustus 2023
Op de gezegende leeftijd van 79 jaar
Ze was weduwe van Dr. Mr. Henry Leendert Blinker

Mama en papa jullie zijn weer samen. In twee jaar tijd zijn we jullie beide kwijt. Het is zo moeilijk te bevatten.

Rust zacht lieve mama. We missen je lach. Het is zo stil in huis.

Uitvaart

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens je kinderen:
Maureen Plein en gezin
Claudia Blinker
Bryan Blinker

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van onze moeder Glenny Blinker – Plein uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Glenny Blinker Plein uit Suriname

Glenny Blinker Plein uit Suriname
Glenny Blinker Plein uit Suriname

Lees ook:

Overleden – 60-jarige Kenneth Blinker. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?