Mijn echtgenoot Richard Verwey uit Suriname is overleden

Richard Verwey uit Suriname v

Mevrouw de weduwe Gerda Landbrug maakt mede namens de kinderen bekend dat haar echtgenoot Richard Verwey uit Suriname is overleden. Hij was in leven gewezen diensthoofd van de GMD. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: De uitvaart zal WOENSDAG, 9 augustus 2023 plaatsvinden in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Richard Verwey uit Suriname

Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis,
ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij;
uw stok en uw staf, die vertroosten mij.
PS 23:4

Geheel onverwachts is van ons heengegaan mijn man, onze vader, schoonvader en grootvader

Richard Lambertus Verwey

Op de leeftijd van 71 jaar
In leven was hij gewezen diensthoofd van de GMD.

Uitvaart

De uitvaart vindt plaats in het Jagdew Parag crematorium op woensdag 9 augustus 2023 om 13.00u. Gelegenheid tot afscheid nemen bestaat van 11.00u – 11.30u in de binnenzaal van het crematorium gevolgd door een uitvaartdienst aldaar van 11.30u – 12.30u

Richard Verwey uit Suriname v

Namens de diep bedroefde:
Mevrouw de weduwe Gerda Landbrug

Anno, Angelique, Jazzlyn en Fayen
Zoë, Zayden en Zuri

I.p.v. bloemen of grafstukken gaarne een donatie t.b.v. de renovatie van de Grote Stadskerk.

Leef tot je oud bent, leer tot je oud bent.

Geef bovenstaand bericht van onze man en vader Richard Verwey uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. 

Lees ook:

Onze sterke vader Wilfred Verwey uit Coronie is heengegaan – foto’s. Klik hier


Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?