34-jarige Desmond Pinas uit Suriname is niet meer

esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws

Desmond Pinas uit Suriname is niet meer. De Here heeft hem teruggeroepen. Slechts een paar dagen voor zijn 35ste jaardag. Helpen jullie mee met het condoleren van moeder Muriel Starke en de broers en zussen?

Let: Er zal een bus aanwezig zijn voor de uitvaart. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de families Starke, Kotzebue, Allon en Pinas veel power met het veel te vroege verlies.

Desmond Pinas uit Suriname

Kom maar baar Mij, jullie die vermoeid zijn. Ik zal jullie vrede geven

Desmond Pinas

Geboren 7 augustus 1989
Overleden 1 augustus 2023
In de jonge leeftijd van 34 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal plaatsvinden op dinsdag 8 augustus 2023 in Suriname. Bekijk onderstaande foto voor alle details

esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws

Foto’s

Bekijk de gedeelde foto’s van Desmond Pinas uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname.

esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws
esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws
esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws
esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws
esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws

esmond Pinas Suriname Nederland FamilieNieuws

Lees ook:

Onze Queen Elsje Pique – Pinas uit Suriname is niet meer – foto’s. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?