Onze sisa Helia Monkou uit Suriname is niet meer – foto’s

Helia Monkou uit Suriname

De gezusters Best maken hierbij het vroege overlijden van hun sisa Helia Monkou uit Suriname bekend. Helpen jullie mee met condoleren?

Let op: De uitvaart is MORGEN! Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met het verlies.

Helia Monkou uit Suriname

Grijp toch de kansen door God u gegeven; kort is uw zijn hier de tijd snelt daarheen. Wat toch blijft over, o zeg van dit leven? D’ arbeid der liefde gedaan om U heen! Niets is hier blijvend. Alles hoe schoon ook, zal eenmaal vergaan. Maar wat gedaan werd uit liefde tot Jezus, dat houdt zijn waard en zal blijven bestaan

Middels deze woorden die duidelijk tot ons spreken maken de gezusters Lilian, Olga, Sieglien en Hariet Best bekend dat van hen is heengegaan hun zus

Helia Joan Monkou

Op de gezegende leeftijd van 63 jaar

Uitvaart

De crematie vindt plaats op zaterdag 5 augustus 2023 te Rijst dijk in Nick.

We zullen je missen.
Die mooie momenten, jouw beeld en gelijkenis gaan we nu los moeten laten.
Sribi swieti sisa.

Geef bovenstaand bericht over Helia Monkou uit Suriname door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?