10 maanden oude baby dood door moeder en stiefvader – Buitenlands nieuws – video’s

Jacob Crouch moeder en stiefvader baby buitenlands nieuws

Gemma ontmoette Graig via een datingsite toen ze 4 maanden zwanger was. Hij erkende de baby Jacob Crouch. Maar de 10 maanden van zijn leventje waren, vooral vanwege de stiefvader, misselijkmakend. Hij moest zelfs zijn eigen braak eten…

Lees het wrede verhaal en bekijk de video’s over een moeder en een stiefvader uit Engeland. Baby Jacob had maar liefst 39 ribbreuken en heel veel blauwe plekken op het moment van zijn overlijden. Waarom doen ouders dit hun kinderen aan? Als je niet van je kind houdt, sta het af. Er zijn zoveel mensen die graag een kind willen hebben maar niet kunnen krijgen… Helaas gebeuren deze dingen niet alleen in het buitenland.

Baby Jacob Crouch

De 33-jarige moeder Gemma Barton en Stiefvader Graig Crouch zijn schuldig bevonden. Ze hebben de kleine Jacob Crouch vermoord. De 10 maanden oude jongen werd regelmatig aangevallen door zijn moeder en stiefvader. Ze noemden hem ‘de duivel’. Dat blijkt uit tekstberichten tussen de twee.

De mishandelingen liepen heel erg uit de hand. Op het moment van zijn overlijden had de kleine 39 ribfracturen en 19 zichtbare blauwe plekken op zijn lichaam. Hij bleek ook meerdere verwondingen en interne bloedingen te hebben.

De kleine baby Jacob Crouch werd op 30 december 2020 dood gevonden in zijn bedje. Zijn moeder ontkent hem te hebben vermoord maar deze week heeft de rechter haar en haar vriend schuldig bevonden aan moord. De stiefvader riskeert een levenslange gevangenisstraf.

Bekijk de video’s omtrent de dood van baby Jacob Crouch

Lees ook:

Video – Lichaampje van doodgeboren baby gevonden in vliegtuig toilet – Buitenland. Klik hier.

Jacob Crouch moeder en stiefvader baby buitenlands nieuws

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?