Passagier pleegt zelfmoord in het vliegtuig – buitenlands nieuws

passagier vliegtuig zelfmoord

Een zeer tragisch Incident: Passagier pleegt zelfmoord in het vliegtuig

Een passagier heeft een eind aan het leven gemaakt in het toilet van een vliegtuig richting Marokko. Een dramatische vlucht voor de passagiers en het cabine personeel. Dit wil je toch niet meemaken? Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

Passagier pleegt zelfmoord in vliegtuig

Let op: Dit bericht gaat over over zelfdoding
Belangrijke informatie om te delen met een ieder: Zelfdoding. Wil je erover praten?
Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand?
Iedereen kan 24 uur per dag anoniem en GRATIS bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl. Kik hier voor meer informatie. Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

Turkish Airlines vlucht van Istanbul naar Marrakesh

Een tragisch incident vorige week op een Turkish Airlines-vlucht. Een passagier heeft op het toilet zelfmoord gepleegd. Het toestel, een Boeing 737 MAX 8, was onderweg van Istanbul naar Marrakesh toen dit trieste voorval plaatsvond. Het vliegtuig moest daardoor  uitwijken naar de hoofdstad van Algerije.

De crewleden van de Boeing 737 MAX kregen argwaan omdat een passagier erg lang op het toilet bleef. Bij het openen van de deur ontdekte de bemanning de trieste situatie. Een arts, die toevallig in het vliegtuig zat, werd erbij gehaald. Maar het was al te laat. De passagier kon niet meer worden gered.

Passagier in het vliegtuig overleden

Hoe de passagier in het vliegtuig zelfmoord heeft gepleegd is nog onduidelijk. De autoriteiten in Algerije zijn een onderzoek gestart. Turkish Airlines heeft hun condoleances aangeboden aan de crew en de familie van de overleden persoon.

Lees ook: 

Man valt na vlucht van 9 uur uit vliegtuig – dood gevonden in een tuin in Engeland (video). Klik hier.

passagier vliegtuig zelfmoord

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Surinaamse Linda” en the SHOP?