Help! De 6-jarige Pari uit Suriname is ziek – Bekijk de video

Help 6-jarige Pari uit Suriname Nederland

Helpen jullie mee met een beterschap voor dit schattige meisje? De 6-jarige Pari uit Suriname kan onze hulp goed gebruiken. Je helpt al mee door dit bericht te delen met iedereen in Nederland en Suriname.

Pari moet namelijk dringend naar Nederland komen voor operatie. Bekijk de video en luister naar het verhaal van moeder Rewina Jhapsi. Samen kunnen we haar helpen. Beterschap prinsesje. Samen staan we sterk!

6-jarige Pari uit Suriname

Hallo allemaal, ik ben Roy Chedi de oom van Pari. Samen met familie en vrienden zijn wij bezig geld in te zamelen voor Pari. Pari moet namelijk dringend naar Nederland komen voor operatie. Hieronder het verhaal die moeder Rewina heeft geschreven:

Goede dag, het gaat om mijn dochter Pari, zij is 6 jaartjes jong en wordt 7 jaar in augustus. We wonen in Suriname. Zij heeft een gecompliceerde scoliose (kromming in haar ruggengraat) waarbij er op een aantal plekken blokwervels zijn in haar ruggengraat doordat ze vast zijn aan elkaar (zij is zo geboren). Dit geeft complicaties bij haar groei. De orthopeed heeft na onderzoek vastgesteld dat zij dringend geopereerd moet worden. Operatie is niet mogelijk in Suriname.

Pari

De 6-jarige Pari is een levendig kindje die graag naar school gaat. Zij doet het goed op school. De problemen die zij momenteel heeft vanwege haar scoliose zijn pijn en beperkingen bij bewegen. Als zij een korte afstand heeft gelopen of een beetje gestoeid heeft moet ze rusten. Ze heeft dan pijn. Deze complicaties kunnen erger worden met de tijd, namelijk long aandoening, ergere problemen met lopen, zitten en bewegen die ervoor kunnen zorgen dat zij in een rolstoel terecht komt. Zij is ook onder behandeling van de neuroloog en daar is vastgesteld dat zij epilepsie heeft die nu met migraine aanvallen komen. Als zij geopereerd is, is er een heel grote kans dat de migraine en epilepsie aanvallen weg gaan.

Zelf ben ik verpleeg assistente op de oog afdeling in een ziekenhuis in Suriname. Dagelijks help ik samen met mijn collega’s vele patiënten. Het doet mij enorm veel pijn dat ik de kosten voor operatie en revalidatie voor pari niet kan betalen. Mijn salaris is net genoeg om de kosten voor levens onderhoud voor ons beide te betalen. Ik ben nl alleenstaande moeder.

Euro 40.000 voor de 6-jarige Pari uit Suriname

We hebben ongeveer € 40000 nodig. Hierin zit inbegrepen ziekenhuis kosten voor operatie € 31000 (is een zeer gecompliceerde operatie). Kosten voor afreizen 2 personen, ongeveer 3 maanden revalidatie etc. Wij willen jullie alvast bedanken voor het lezen van ons verhaal. U kunt mailen voor vragen en/ of aanvullende informatie. Als je een nummer achterlaat kunnen we ook terug bellen.

Wij zijn een ieder heel erg dankbaar voor de steun tot nu toe ondanks de gestegen prijzen in Nederland en de moeilijke situatie in Suriname. Ook dank aan Gail Eijk en haar Stichting Amor Vitae. Dank namens Pari en haar moeder Rewina. Blijven jullie aub onze actie ondersteunen door de link van Go fund me te delen en om een ieder te vertellen over onze actie.

Wil je ook doneren of wil je meer info? Bekijk onderstaande link met de doneeractie voor de 6-jarige Pari uit Suriname. Bekijk daaronder de video met moeder Rewina in gesprek met Gail Eijk van SunWebTV:

 

Groetjes Roy

Bekijk de video

Bekijk de video van SUN WEB TV over de 6-jarige Pari uit Suriname:

Help 6-jarige Pari uit Suriname Nederland

Lees ook:

Help! Mijn oom is op vakantie in Suriname en heeft dringend bloed nodig! Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Zwarte Linda” en the SHOP?