Moeder overleden kindjes vertelt haar verhaal – Bekijk de video

moeder uit Frans Guyana kinderen

“De kinderen waren niet bij hun stiefmoeder maar bij een buitenvrouw!” Bekijk de video en luister naar de hartverscheurende woorden van de moeder van de overleden kindjes.

De dood van de 3-jarige Emiliano en de 6-jarige Maloncia heeft de gemeenschap diep geschokt. Bekijk de update en geef het door aan een ieder. Sterkte aan de moeder en alle overige betrokkenen

Bekijk de video en lees daaronder het officiële bericht van de politie:

Lees ook:

Hoofdluis bij kinderen – Wat moet ik doen? Bekijk de video’s

2 kinderen dood na inademen giftige stof tegen hoofdluis – Politie Suriname

Verdrietige moeder vertelt over overleden dochter Shenaya Ramlal uit Paramaribo – foto’s en video’s van uitvaart

Video ‘Ik ben niet dood’ De moeder vertelt haar kant van het verhaal.

Video: Moeder vertelt over de dood van 5 maanden baby Riley B. ~ Paramaribo

2 kinderen dood

Politie Suriname schreef: Twee kinderen vermoedelijk overleden door inademen gifstof. De twee jeugdige kinderen E (3) en M. (6) zijn op zondag 23 juli 2023 vermoedelijk door het inademen van een gifstof komen te overlijden.

De politie van het bureau Munder kreeg van het medisch team van het Academisch Ziekenhuis op die dag de melding dat twee kinderen die in contact waren gekomen met een gifstof, dood de ziekeninrichting waren binnen gebracht. De wetsdienaren deden de Spoed Eisende Hulp (SEH) van de ziekeninrichting aan en troffen bij aankomst de 37-jarige A.H. aan, die opgaf de stiefmoeder van de kinderen te zijn.

Gif ingeademd

Lees ook: Video – Moeder en 7 kinderen dood na brand – Buitenlands Nieuws. Klik hier.

Naar zeggen van de vrouw heeft zij ter bestrijding van hoofdluizen een bepaald middel gesmeerd op het hoofd van de kinderen. Op een bepaald moment, raakten de kinderen vermoedelijk bij het inademen van de geur van het middel, bewusteloos. Het meisje viel met haar gezicht op de vloer, waardoor zij een barst wond aan haar voorhoofd opliep.

2 kinderen naar de eerste hulp

De stiefmoeder bracht de 2 kinderen direct voor medische hulp naar de SEH van het Academisch ziekenhuis, alwaar de arts heeft geconstateerd dat beide kinderen het leven reeds hadden gelaten. De stiefmoeder is door de politie van het bureau De Nieuwe Grond opgebracht voor verhoor en na te zijn voorgeleid, heengezonden.

Hangende het onderzoek zijn de twee ontzielde lichamen van E. en M. in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

Lees ook:

kinderen hoofdluis Politie Suriname 5

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Zwarte Linda” en the SHOP?