Emile Sandvliet uit Suriname is niet meer – foto’s

Emile Sandvliet Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Een snelle boskopu. Emile Sandvliet uit Suriname is niet meer. Helpen jullie mee met de sterkte wensen?

De familie maakt hierbij zijn overlijden bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wens en een ieder veel power met het verlies. 

Emile Sandvliet uit Suriname

Hij mocht vorige maand 78 jaar worden

Emile Sandvliet

is er helaas niet meer.

Uitvaart

Foto’s

Bekijk hieronder de foto’s van Emile Sandvliet uit Suriname. Geef het door aan belangstellenden en vrienden uit Nederland en Suriname.

Emile Sandvliet Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Emile Sandvliet Suriname Nederland FamilieNieuws beri
Emile Sandvliet Suriname Nederland FamilieNieuws beri

Lees ook:

Emile Wijntuin overleden – Oud-parlementsvoorzitter van Suriname – video’s. Klik hier.
Onze Allard Sandvliet is overleden in Nederland. Klik hier

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Zwarte Linda” en the SHOP?