Onze ma Titia klas is overleden in Nederland

Titia Klas Rotterdam Nederland FamilieNieuws beri

Wi ben abi wan mama … Met deze herkenbare woorden maken de diepbedroefde Jean, Brian, Danny & Gordon bekend dat hun mama Leatitia Klas is overleden in Nederland.

Let op: VANAVOND, woensdag 12 juli 2023, is er singi neti in Amsterdam. Bekijk het bericht voor alle details en geef het door aan belangstellenden en familie in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen van Titia Klas uit Nederland heel veel power met het verlies. Helpen jullie mee met condoleren?

Titia klas is overleden in Nederland

Wi ben abi wan mama …
Ja wan troetroe mama …
Djamanti nanga gowtu no ben kan geersie wi mama

Bedroefd, maar dankbaar maken wij bekend dat van ons is heengegaan, onze lieve zorgzame moeder, grootmoeder, schoonmoeder en tante.

Leatitia Hortence Klas
Meer bekend als Titia

Geboren Paramaribo 4 september 1958
Overleden in Nederland – Amsterdam 6 juli 2023

Uitvaart

Op woensdag 12 juli 2023 van 18:00 t/m 22:00 is de gebruikelijke singi neti aan huize van overledene Adres: Zeevaart 114 1034rc Amsterdam

Op donderdag 13 juli 2023 is er gelegenheid om afscheid te nemen van 12:00 t/m 13:30 uur.
Adres: Uitvaartcentrum Dela – Hoorneboeg 1, 1102 BK Amsterdam-Zuid Oost. Waarna de stoet zal rijden naar het huis van de overledene om daar afscheid te nemen. Om 15:30 uur zal de ter aarde bestelling van onze Titia Klas plaatsvinden. Adres: De nieuwe oosterse begraafplaats – Rozenburglaan 5-7 1097 GA Amsterdam – Nederland

Gelieve fleurige kleding aan te trekken.

Titia Klas Rotterdam Nederland FamilieNieuws beri

Namens de nabestaanden:

De kinderen:
Jean Zaalman (Wijlen)
Brian Tevreden & Gezin
Danny Tevreden & Gezin
Gordon Klas & Gezin

Titia Klas Rotterdam Nederland FamilieNieuws beri

Lees ook:

Heengegaan in Nederland – Andrew Klas. Klik hier.
Onze Carlo Klas is tragisch om het leven gekomen in Suriname. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Zwarte Linda” en the SHOP?