Mijn man zijn ex (buitenvrouw) wil hem zien voordat hij gaat – Vraag het aan DENISE.

Mijn man zijn buitenvrouw

Hi DENISE. Ik ben Esther. Mijn man is ernstig ziek, hij heeft niet lang meer maar nu wil de vrouw die jarenlang zijn schatje was afscheid van hem nemen. Moet ik mijn man zijn ex-buitenvrouw accepteren in mijn huis?

Wat zou jij doen? Bekijk mijn antwoord in het bericht en geef ook jouw mening. Geef het door aan belangstellenden. #q&A #man #couple #vrouw #relatie #quotes #lifequotes #suriname #Nederland #familie #ikmisjou #viraal #voorjou #fyp #buitenvrouw

Dit is een artikel uit de categorie
DENISE. ‘De Zwarte LINDA.’.

Q&A met DENISE.

Mijn man zijn ex-buitenvrouw wil hem zien

Q: Hi Denise. Mijn mijn is ernstig ziek, de dokter heeft hem nog maar een paar weken gegeven. Hij ligt nu thuis in bed. Tijdens ons huwelijk had hij een vriendin, jarenlang. Die relatie is inmiddels ook al jaren voorbij. Ik heb het geaccepteerd. Maar nu heeft ze mij via social media gevraagd om mijn man te komen ‘groeten’. Ik heb hem gevraagd wat hij wil. Hij zegt geen nee. Ik zie dat hij het wel zou willen, maar hij zegt dat ik moet bepalen. Wat zou jij doen? Groetjes van Esther

Het antwoord van DENISE.

A: Esther lieverd, sterkte met je man. Ik zou alvast geen jarenlange buitenvrouw van mijn man hebben geaccepteerd binnen mijn huwelijk. Maar als ik dat wel had gedaan, zoals jij, dan zou ik ze ook wel een momentje samen gunnen. Vooral hoe je schrijft dat hij zelf geen nee zegt, dat betekent dat hij het graag zou willen. Als hij niet aan bed was gebonden dan hadden ze elkaar vermoedelijk in het geheim al ontmoet.

Maar ik zou sowieso niet mijn huis voor haar open stellen, dus ze moeten even gaan kijken waar ze elkaar gaan ontmoeten. Ik vind het moeilijk hoor, ik denk bij nader inziens toch dat ik nee zou zeggen, is te bruja. Misschien kan ze hem een brief schrijven. Of videobellen. Ik hoop dat jullie eruit komen. Wat denkt de rest? Ik ben benieuwd naar de antwoorden van onze volgers in de comments op social media. 

Vergeet niet: Volg DENISE., FamilieNieuws.com en onze groep FamilieNieuws Beri (familieberichten uitvaartplatform Suriname Nederland) We zijn ook op Instagram. We zijn het grootste condoleanceregister en uitvaartgids voor Suriname en Nederland. Bekijk onze shop! FamilieNieuws: Meer dan alleen overlijdensberichten 

Lees ook:

Video – “Ik moest naar Curaçao en Nederland, in Suriname was ik al opgegeven”. Klik hier.

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Zwarte Linda” en the SHOP? Coverfoto van Alex Green – Pexels

Mijn man zijn buitenvrouw