Opzoek naar een trouwjurk – vrouw met breedste heupen ter wereld – video DENISE.

Op zoek naar een trouwjurk

“Na elk kind groeide mijn heupen”. De heupomvang van de Amerikaanse Mikel is inmiddels meer dan 2 en een halve meter. Deze flinke dame is nu opzoek naar een trouwjurk.

Zo makkelijk is het niet want ze heeft de breedste heupen ter wereld. Luister naar haar verhaal in de video en bekijk de beelden van haar bakka see. We hoeven geen medelijden met haar te hebben want zoals je kunt zien is ze ontzettend blij. Gezegend met een lieve man, prachtige kinderen en brede heupen. Wat wil een vrouw nog meer? Bekijk de video en geef het door aan je vriendinnen. Ps. Ze zegt ook dat mannen de voorkeur geven aan vrouwen met brede heupen. Is dat zo mannen? Haar eigen man vindt haar prachtig. Dat is belangrijk. Maar of het gezond is, is punt 2.

Dit is een artikel uit de categorie DENISE.  ‘De Zwarte LINDA.’.
Je kunt ons volgen op social media.

Opzoek naar een trouwjurk

Mikel Ruffinelli heeft heupen van 2 meter en 54 centimeter (99 inch). Ze worden de breedste heupen ter wereld genoemd. Mikel is al jaren gelukkig getrouwd en ze wil niets liever dan haar trouwgeloften hernieuwen met haar geliefde echtgenoot, Reggie. Ze is alleen bang dat ze geen trouwjurk zal vinden vanwege haar enorme rondingen.

Haar grootste fan is haar man, Reggie Brooks. Ze zijn al jaren bij elkaar. Mikel zegt dat haar man haar ongebruikelijke vorm aantrekkelijk vindt en hij vertelt haar elke dag hoe mooi ze is. In een eerder interview zei Mikel dat mannen over het algemeen houden van zulke ronde vrouwen.

Mikel is overigens niet zomaar dik. Ze heeft Lipoedeem. En dat zorgt voor overmatig vet en vocht op haar heupen. Ze was vroeger redelijk slank maar na haar eerste kind begon ze aan te komen. Ze heeft inmiddels 4 kinderen en bij elk kind kwam er een stukje heup bij. Daarnaast eet ze ook niet weinig.

Moet ze niet afvallen?

Afvallen en diëten? Nee, daar doet ze niet want er is verder niets mis met haar gezondheid. En bovendien is ze best trots op haar brede heupen. Aldus Mikel

Bekijk de video

Bekijk de video van Strange Love: Woman With World’s Largest Hips Is Struggling To Find A Wedding Dress That Fits:


 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mikel Ruffinelli (@divaz_style)

Lees ook:

Stagiaire uit Nederland aangehouden met drugs op Zanderij – Suriname. Klik hier.
Chandra uit Paramaribo: ‘Ik ben eindelijk slank’ – Afvallen in Suriname. Klik hier.
Sharida tuinfort overleed na plastische chirurgie in Turkije – Blog Denise Faerber. Klik hier.

Op zoek naar een trouwjurk

Volg ons op social media
Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-, uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Zwarte Linda” en the SHOP?