5 beste dieet tips – Snel afvallen voor je vakantie (naar Paramaribo)- Bekijk de video’s – DENISE.

Snel afvallen voor de vakantie - dieet tips

De zomervakantie komt eraan, voor sommige is hij er al. Maar eigenlijk wil je nog effe snel afvallen voor de vakantie.

Heb je je ticket naar Suriname, Turkije of Spanje al geboekt? Lekker flaneren aan de Domineestraat of chillen bij Hotel Torarica in Paramaribo. Heb je net zoals ik ook zo een veel te klein bikinitopje gekocht dat tegenwoordig helemaal in is? (zie foto in bericht) Ik ga straks helemaal los op Ibiza. Maar mezelf aanstellen doe ik het liefst met een iets plattere buik. Jij ook? Kijk dan snel. Of geef het bericht door aan je friends!

Dit is een artikel uit de categorie
Afvallen met Denise van DENISE.
Je kunt ons volgen op social media.

We roepen het al 6 maanden: “Ik moet afvallen voor de zomer”. “Snel afvallen voor de vakantie”. Het is vakantie. Ben je afgevallen? Nee, we moeten nog snel afvallen. Ok, maar hoe? Geen nood. I got you. We beginnen simpel.

Ik heb 5 makkelijke tips voor jullie verzameld. Daar gaan we mee beginnen. Check ze out. 20 kilo gaat een beetje moeilijk zijn als je volgende week al in het vliegtuig zit. Maar je kunt sowieso al beginnen ! Groetjes van Denise

#vakantieSuriname #blog #DeniseFaerber #afvallen #dieettips #Paramaribo #Suriname #vakantie #bikinibody #dieet #sporten #ravelclub #Surinamereizen

Mijn tips
Ik heb een aantal simpele tips voor jullie verzameld. Iedereen weet inmiddels wel dat minder eten en meer bewegen kan leiden tot gewichtsverlies. Maar iedereen weet ook dat afvallen zo irritant moeilijk is. Ik heb hier 5 tips waar je niet veel voor hoeft te doen of te laten. We gaan hier eerst mee beginnen. Je zult merken dat ze echt werken. Geef het ook door aan je matties. Bekijk onder de tips ook de gerelateerde video’s die ik heb toegevoegd. Succes! Ga je ook naar Ibiza of Suriname deze zomer? Ik zie jullie dan in Jacana Resort Paramaribo

Even een kleine disclaimer: Overleg altijd even met je dokter of een deskundige wat het beste bij jou past. Zeker als je gezondheidsklachten hebt.

1. Minder broodjes pom
Ja ja, dit weten we allemaal wel. Er is een gezegde ‘Elk pondje komt door je mondje”. En dat is echt zo hoor. Ik praat niet over de uitzonderingen. Dus de mensen die ziek zijn of een andere geldige reden hebben voor hun gewichtstoename. Maar over het algemeen zijn vollere mensen voller vanwege al het lekkere (Surinaams) eten.

Probeer ook het “Komkommerdieet”. Klik hier.

Suiker, koolhydraten, olie, zout. We houden van alles! Maar voordat we beginnen met van alles weg te laten uit ons dieet. Kunnen we beginnen met minderen. Denk aan die enorme stapel rijst op je bord. Die kan minder toch? En waarom moet je 3 broodjes pom halen in de middaguren? Misschien ben je ook wel tevreden met 1 broodje? Dus mijn eerste tip is: Eet gewoon een beetje minder dan normaal. En durf nee te zeggen als je collega of je tante de kamer binnenkomt met lekkers!

2. Dansi
Pak je ook snel de auto als je ergens moet zijn? Of pak je altijd de bus? Probeer dat te minderen. Zorg dat je stevige schoenen hebt en een goede jas (voor de kou in Nederland) en wandel iets meer. In Nederland kun je voor een redelijk bedrag naar de sportschool.

hotel Jacana Torarica Paramaribo Suriname vakantie Nederland vliegen Amsterdam TUI KLM SLM afvallen dieet tips 0

Maar eigenlijk hoef je niet perse naar de gym. Sporten en bewegen doe je gewoon thuis of onderweg. Neem ook eens de trap in plaats van de lift. En wil toch iets meer zweten? Dan hebben we Youtube. Er zijn ontelbare video’s beschikbaar om gewoon vanuit huis te sporten. Wedden dat je van een kwartiertje HITT training helemaal nat wordt! Of zet een pokoe The Melody Travellers op en dans een half uurtje. Je gaat zien!

3. Drieng watra
Drink je genoeg? En dan bedoel ik geen soft of cocktailtjes. Ik bedoel water. Gewoon puur water. De 1 vindt het heerlijk maar sommige mensen kunnen het gewoon niet doorslikken. Ik hou er ook niet echt van. Maar water drinken is toch echt 1 van de beste dingen die je kunt doen om af te vallen. Gemiddeld hebben we zo een 1,5 tot 2 liter water per dag nodig. Maar om sneller en gezonder af te vallen mag je best wel 3 liter water per dag drinken. Begin alvast met extra water te drinken en dan ben je al goed op weg. Paramaribo vakantie, here we come!

hotel Jacana Torarica Paramaribo Suriname vakantie Nederland vliegen Amsterdam TUI KLM SLM afvallen dieet tips resort

4. Go sribi
Hoe meer je slaapt hoe sneller het zomer is en hoe sneller je je party outfit kunt showen op dat feestje in Suriname. Ha, maar dat is niet de reden waarom ik zeg dat je meer moet slapen. Even wat technische feiten: “Gebrek aan slaap verhoogt je hongerhormoon – ghreline en het vermindert je ’tevredenheidshormoon’, leptine, en dat kan weer zorgen voor gewichtstoename. Als we slaapgebrek hebben, snakken we naar meer zoute en zoete gerechten. Je gaat dus meer eten”. Niet goed dus!

En weet je wat ik ook heb ontdekt. Als ik lang heb geslapen dan voel ik me ook stukken slanker in de ochtenduren. Alsof mijn buik ineens een stuk platter is. Misschien slaat het nergens op, maar ik word er wel blij van.

5. Bekijk video’s en luister naar podcast
Weet je wat echt motiverend is: Luisteren naar verschillende podcasts en het bekijken van verschillende video’s over trainen, afvallen en gezonde voeding. Dit kan zelfs tijdens het sporten, wanneer je aan het wandelen bent of wanneer je in de auto zit (geen video natuurlijk). Of tijdens die 9 uur durende vlucht van Amsterdam naar Paramaribo. Misschien ben je dan wel een tikje te laat. Maar goed. Scrollen door Facebook of Instagram is ook erg motiverend. Gebruik dan de hashtags #afvallen #sporten of #dieet en als je het niet erg vindt om Engelstalig gemotiveerd te worden, dan is er nog veel meer online te vinden

Bonus tip: Trek gewoon die bikini aan en heb niets te maken met anderen
In de loop der jaren heb ik geleerd dat je gewoon moet doen wat je moet doen. Wil jij een bikini aan op het strand? Gewoon lekker doen. De strakke broek waarin je buik een beetje over het randje rolt. Ach man, er zijn ergere problemen. Ze praten je tories toch wel. Belangrijk is dat je NIET moet afvallen voor een ander. En je moet je nooit schamen voor je lichaam. Check welke bikini ik deze zomer ga dragen:

Een platte buik is overigens geen garantie voor een geweldige vakantie in Suriname. En uit ervaring weet ik dat die platte buik na een paar dagen niet meer zo plat is vanwege al het lekkere eten en al die heerlijke zoetje drankjes. En elke keer een kowroe Sranan biri….ja, die calorieën weten hun weg naar jouw middel heel snel te vinden. Maar wil je toch een poging wagen. Doe je best en volg bovenstaande tips.. Doe je ook mee? P.s. Alleen afvallen is saai dus stuur het door naar al je vriendinnen en vrienden. Heb je ook nog leuke en interessante tips voor onze volgers? Laat het ons weten in de reacties.

Video’s

Ik heb hieronder ook een paar interessante gerelateerde video’s toegevoegd. En lees wat oude berichten over diëten afvallen en meer. Succes! 

Lees ook:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamila A. (@officialmsblackusa)

vakantie hotel torarica Amsterdam Paramaribo
Groetjes van Denise van FamilieNieuws @Royal Torarica Torarica Group
Coverfoto van Pexels Youngafrikanna

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids-,  uitvaart platform en uitvaartgids), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je trouwens al kennis gemaakt met DENISE. Magazine “De Zwarte Linda” en the SHOP?