Vrouw ‘opgestaan uit de dood” – Buitenlands nieuws – Video

Vrouw opsgestaan uit de dood Bella Montoya Ecuador

Het zal je maar gebeuren: je moeder die tijdens de ‘dede oso’ opstaat uit haar doodskist. Dat overkwam Gilber. Als je het niet zou zien, zou je het nooit geloven. Bekijk de video. Let op: de beelden kunnen emotioneel overkomen.

Een vrouw die deze week dood was verklaard en al in haar doodskist lag is ‘opgestaan uit de dood”. Terwijl Familieleden afscheid van haar aan het nemen waren, klopte ze op haar kist. Ze wilde eruit. Lees het bizarre bericht uit het buitenland. Geef het door aan belangstellenden.

Opgestaan uit de dood

Een bizar verhaal: In Ecuador heeft een 76-jarige vrouw die in het ziekenhuis al dood was verklaard haar familieleden laten schrikken door op haar kist te kloppen tijdens haar wake (soort van dede oso).

De gepensioneerde verpleegster Bella Montoya werd op vrijdag opgenomen in het ziekenhuis na een beroerte en hartstilstand. Toen ze niet reageerde op de reanimatie, verklaarde een dienstdoende arts haar dood. Dat verklaarde het ministerie van Volksgezondheid van Ecuador na het ‘bijzondere’ incident.

Vrouw opsgestaan uit de dood Bella Montoya Ecuador

Haar zoon Gilber zei dat zijn moeder Bella bewusteloos was toen ze naar de spoedeisende hulp werd gebracht en dat enkele uren later een arts hem informeerde dat ze dood was. Hij kreeg zelfs een overlijdensakte. De familie bracht haar vervolgens naar een uitvaartcentrum en was bezig met een wake toen ze vreemde geluiden begonnen te horen. De geluiden kwamen uit de kist.

Na een tijdje openden ze de kist om haar aan te kleden voor de begrafenis. De ‘overleden’ Bella hapte naar adem. Haar zoon beweert dat zijn moeder vijf uur lang, gedurende de wake tegen de kist sloeg met haar hand. Dat waren dus de vreemde geluiden uit de kist.

Bellla is meteen door haar zoon en andere familieleden naar het ziekenhuis gebracht. Helaas verkeert ze in zeer kritieke toestand. De artsen geven de familie weinig hoop op een goede afloop.

Video’s

Bekijk de video’s over Bella die is opgestaan uit de dood. Let op: de beeld en kunnen emotioneel overkomen.

Lees ook:

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids en uitvaart SHOP?