6-jarige vermist in Nederland – Help meezoeken

6-jarige vermist in Nederland

Wat een nachtmerrie voor de ouders! Hierbij een dringend bericht van politie Nederland.

Lees de trieste uopdate

Deze 6-jarige jongen is sinds gisteren vermist in Nederland. Hij was met zijn ouders naar het strand en sinds half 7 was hij ineens spoorloos. De jongen kan NIET zwemmen. Gaarne delen met een ieder in de buurt hopelijk is hij niet in het water gegaan.

6-jarige vermist in Nederland

De 6 jarige Abdyraham is sinds woensdag 14 juni 2023 omstreeks 18.30 uur vermist uit Lith. Hij is het laatst gezien bij recreatieplas De Lithse Ham. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van het water. Hij is te herkennen aan zijn grijze korte zwembroek met aan beide zijden twee verticaal rode stepen over het verlengde van de broekspijp. Hij verplaatst zich mogelijk te voet.

Signalement:

Gegevens
Naam: Abdyrahman Ashirov
Huidige leeftijd: 6
Lengte: 125 cm
Haarkleur: zwart
Oogkleur: bruin
Geslacht: man

6-jarige vermist in Nederland

Volg ons op social media

Plaats jouw reactie in de comments onder dit bericht op onze Facebook pagina. En deel dit bericht met anderen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook. Volg FamilieNieuws-Beri (Het grootste gezondheids- en uitvaart platform), Heb je nieuws? Geef het door. Wil je jouw verhaal vertellen? Dat kan. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Ook een familiebericht plaatsen? Dat kan GRATIS. Adverteren? Dat kan en laat jouw business zien aan al onze 150.000 volgers op social media. Heb je al kennis gemaakt met onze uitvaartgids en uitvaart SHOP?